Sen Anlat Karadeniz 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı!


Güncelleme: 28 Nisan 2019 : 11:38
0

Atv ekranlarında her Çarşamba günü saat 20.00′ da  yayınlanan ve  ilgiyle takip edilen yapımlardan Sen Anlat Karadeniz dizisi geçen haftaki  bölümüyle sezon finaline girmeden yapısında rotasyona girecek haberlerini güçlendirdi.  Dizinin izleyicilerinin ne kadar da bu rotasyonu istemediği soysam mecralardan dizi senaristlerine yapımcıya attıkları mesajlar ve sosyal medya platformunda oldukça geniş bir kitle ile bu duruma karşı çıksalar da dizinin sezon finaline nasıl gireceği henüz merak konusu.

Son bölümde diziye yeni katılan Hazan karakteri ile Tahir’in bakışmaları sosyal medya da yeni bir ask mı sorularını akla getirse de dizi takipçilerinin bir kısmı hala Nefes ile devam edileceği umudunu taşıyor. Nefes Vedat’ın ardından diziye veda edecek mi sorusunun cevabını merak eden izleyiciyi önümüzdeki haftalarda yeni gelişmeler bekliyor.

Atv ekranlarının Çarşamba gecelerinin sevilen dizisi reyting oranlarının her hafta konuşulduğu sevilerek takip edilen dizi başarısını yeni sezonda devam ettirebilecek mi yeni kadrosuyla merak konusu Osman Sınav’ın net bir açıklama yapmaması ama yeni bölümlerden Tahir ile Hazan’ın etkileyici bakışmaları Nefes’in hastalığı kafaları oldukça karıştırdı. Peki dizinin 50. Bölümde neler yaşanacak?

Sen Anlat Karadeniz 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Sen Anlat Karadeniz  50. Bölüm Fragmanı Tıklayınız..

Sen Anlat Karadeniz dizisi bu hafta yayınlanacak bölümde  Tahir’i Hazanla baş başa yakalayan Nefes çıldırıyor. Hazan’ın nenesinin ortalığı karıştırması ile işler iyice karışıyor. Bebeğin durumunu öğrenmek için hastaneye giden Nefes ile Tahir ne öğrenecek. Diziye yeni katılan oyunculardan yeni kum piyasasına giren Genco Bey olarak ortaya yeni çıkan bu adam Kaleli ailesi için yeni tehlike oldu.

Genco Bey’in Hazan  ve nenesinin kalelilerin hayatında yeni bir sayfa açacağı kesinleşti.  Gizemli karakter Genco Hazan’ın babalığı çıktı. Genco Bey’in seyisinin oğluna yaptığı şiddet görüntüleri dün geceye damga vurdu. Peki bu gelişmeler Tahir ile Nefesi nasıl etkileyecek Tüm bunların cevapları için Sen Anlat Karadeniz  1 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak bölümde bulabilirsiniz.