SBS Drama Ödülleri 2018 İçin Adaylar Açıklandı


Güncelleme: 16 Aralık 2018 : 01:59
0

SBS Drama Ödülleri 2018 için ilk adaylar açıklandı. SBS Kore’nin en sevilen kanallarından biridir ve yapımları iyi reytingler almaktadır. İsmin açılımı ise Seoul Broadcasting System’dir. Daha önce sizinle KBS Drama Ödülleri’nin adaylarını (KBS Drama Ödülleri İçin İlk Adaylar Açıklandı) paylaşmıştık. Şimdi yine aynı tarihte yani 31 Aralık günü düzenlenecek olan SBS Drama Ödülleri‘nin adaylarına bir göz atalım.

Pazartesi - Salı Günleri Yayımlanan Diziler

Shall We Kiss First
Wok of Lof
Thirty But Seventeen
Where Stars Land

Çarşamba - Perşembe Günleri Yayımlanan Diziler

Return
Switch – Change The World
Handsome Guy and Jung-eum
Two Lives One Heart
Your Honor
The Last Empress

Hafta Sonu Yayımlanan Diziler

The Good Witch
Secret Mother
Let Me Intrduce Her
Ms. Ma, Nemesis

Günlük Yayımlanan Diziler

Happy Sisters
I’m a Mother, Too

 

Kısa Diziler

EXIT
Hymn of Death

SBS ödül töreni Kore‘ye göre 31 Aralık gününde saat 9.05’te yayımlanacaktır. Törenin sunuculuğunu Shin Dong Yup, Lee Je Hoon ve Shin Hye Sun yapacaktır. Ödül törenini canlı yayın ile izlemek mümkündür. Ödülller; En İyi Aktör (her kategori için ayrı), En İyi Aktris (her kategori için ayrı), Daesang (büyük ödül), En İyi Yardımcı Aktör ve Aktris, En İyi 10 Yıldız, Netizenlerin Seçtiği, SBSi Ödülü, En İyi Çift, Büyük Yıldır, Sitcom, Yarışma, Radyo ve birçok başka alanda verilmektedir.
Sunuculardan Shin Dong Yup Kore’de sevilen sunuculardan biridir. Şu an SBS kanalında My Ugly Ducking programını sunmaktadır. Bu SBS ödüllerini ikinci kez sunuşu olacaktır. Lee Je Hoon SBS kanalında yayımlanan ve ödüle aday olan Where Stars Land dizisinde yer almıştır. Shin Hye Sun ise SBs kanalında yayımlanan iki dizide yer almıştır. Bu diziler Thirty But Seventeen ile Hymn of Death dizileridir.

KBS, SBS ve MBC törenlerinin hepsi aynı gün ve saatte yapılmaktadır. Üç tören de internetten canlı olarak yayımlanmaktadır.

Aday olan dizilerden biri hakkında yazdığımız habere bakmayı unutmayın. Hymn of Death İlk Bölümü ile İzleyicilerden Tam Not Aldı

Ödül töreninin fragmanı: