Savaşçı Dizisi 28 Ekim Pazar Var mı Yok mu? Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?


Güncelleme: 29 Ekim 2018 : 11:24
0

Fox TV’nin sevilen savaşçı dizisi 28 Ekim Pazar günü ekranlara gelecek mi, yeni bölüm var mı gibi sorular sosyal medya konuşmaya başladı. Savaşçı dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Oyuncuoyuncu kadrosunda Berk Oktay Yıldız Çağrı atiksoy Murat Serezli Sarp Levendoğlu gibi isimleri buluşturan savaşçı dizisi 28 Ekim Pazar günü ekranlarda olup olmayacağı merak konusu oldu. Konu ile ilgili hem internette hem sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı. Gerçekten de savaşçı dizisi 28 Ekim Pazar günü yayınlanmayacak mı Neden yayınlanmayacak?

Savaşçı dizisi ile ilgili daha önce yapmış olduğumuz haberlerimizde dizi oyuncuları ile yapım şirketi arasındaki ücret sorunu ile ilgili bir problemi gündeme getirmiştik. Set çalışanları ücretlerini alamadıkları için City durdurma kararı almışlar ve savaş dizisi uzun bir süre sesi çıkmamıştı. Bu konu ile ilgili dizinin final yapacağı bir daha yayınlanmayacağı söylentileri ekranlara gelmişti.

Şimdi tekrar dizinin yeni bölümünü yayınlanmayacak kulislere düştü. Onun Büyük ihtimal yine para sıkıntısı yüzünden olduğu söyleniyor. Yapım şirketinin set çalışanlarının ücretlerini veremediği için dizinin yeni bölümü ile ekranlarda olmayacağı gelen bilgiler arasında. Fox TV’nin yayın akışına baktığımızda ise yine Savaşçı dizisinin kanalın bugünkü yayın akışında yer almadığını görebiliyoruz. Fox TV yayın akışına göz atalım.

Aşağıdaki Fox TV yayın akışında da anlaşılacağı gibi saat 20.00 da Yaparsın Aşkım isimli yarışma ekranlara gelecek. Savaşçının eski bölümü ise saat 23.15’de ekranlara gelecek. Savaşçının yeni bölümü 4 kadın pazar günü yayınlanacak.

[kirmizitext]Savaşçı Tuttu mu Tutmadı mı? Erken Final mi Yapacak? <<<Tıkla[/kirmizitext]