Savaşçı Tuttu mu Tutmadı mı? Erken Final mi Yapacak?


Güncelleme: 17 Mayıs 2017 : 20:54
1

Uzun süren çalışmalar sonucu ekrana gelen Savaşçı, 21 Mayıs Pazar akşamı 6. Bölümü ile izleyici karşısına çıkacak.  Savaşçı bu sezon sonunda final mi yapacak? Fox Tv’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği Savaşçı tuttu mu?

Daha ilk bölümleri ile büyük beğeni toplayan dizi yeni sezonda devam edecek mi? Pazar akşamları ekrana gelen Savaşçı aynı gün aynı saatte Bodrum Masalı, Seni Kimler Aldı ve Lise Devriyesi dizilerini açık ara farkla geride bırakarak reyting mücadelesinde üst sıralara yerleşmeyi başardı.

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği, Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu kaleme aldığı 2017 sezonuna damga vuran Savaşçı, güçlü oyuncu kadrosu ve gerçeği yansıtan senaryosuyla 2. Sezonda da ekranlarda olacağının sinyallerini verdi.

Başrollerini Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Burç Kümbetlioğlu, Fırat Albayram, Alican Albayrak, Uğur Biçer, Hakan Dinçkol, Bahadır Vatanoğlu ve Doğan Bayraktar’ın paylaştığı, proje izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Bir reyting analizi yapacak olursak Pazar akşamlarına damga vuran Survivor’dan sonra 2. sırada Savaşçı yer alıyor.

Dizide bazı teknik eksiklikleri ve çekim hatalarını görmezden gelirsek gerçeği yansıtan başarılı bir proje olduğu söylenebilir. Dizi ilk bölümünde 8 milyon kişi tarafından izlendi. Fakat önemli olan bundan sonra göstereceği başarı. Çünkü yeni sezonda Fox Tv bomba gibi yepyeni projeleri ekrana getirecek.

Savaşçı 21 Mayıs Pazar akşamı yeni bölümü ile Fox Tv’de. Sizce Savaşçı dizisi nasıl? Kurgusu ve oyuncuları iyi mi? Final yapmalı mı?

Comments are closed.