Şahin Tepesi Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Güncelleme: 25 Eylül 2018 : 23:08
0

Yönetmen Hilal Saral’ın kamera arkasında olacağı Şahin Tepesi dizisi için geri sayım başladı. Dizinin cast çalışmalarının devam ettiği dizi yeni sezona damga vuracak cinsten bir proje. Dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş belirmeye başladı. İşte Şahin Tepesi dizisi oyuncuları!

Yeni dizi Şahin Tepesi’nde Esra Dermancıoğlu ile [kirmizitext]Zerrin Tekindor[/kirmizitext] yer alacak. İkili dizide iki kız kardeşi canlandıracak. Diğer taraftan [kirmizitext]Afra Saracoğlu[/kirmizitext]’na teklif gittiği ancak güzel ve genç oyuncunun Avşar Film ile sözleşmeli olduğundan şuan için teklif rafa kalkmış durumda.

[kirmizitext]Afra Saraçoğlu’nun Yeni Projesi Ne? Yeni Sezonda Hangi Dizide Oynayacak? <<<tıklayınız[/kirmizitext]

Yönetmen Hilal Saral, Ayşe için hazırladığım elek Erçel ve Afra Saraçoğlu’yla görüşme durumunda. Saral’ın Hande Erçel’i mi yok Afra Saraçoğlu’nu mu seçeceği meraklıdır. Aşk-ı Memnu ‘ve’ Kara Sevda ‘gibi sevilen yapımların yönetmeni Hilal Saral, Ay Yapım’a yeni bir dizi çekmek için hazırlık sıvadı.

80’li yıllara damgasını vuran yabancı dizi ‘Şahin Tepesi’nin uyarlaması olan yönetmenler cast çalışmalarına hız verdi. Dizinin başrol oyuncusu olarak Zerrin Tekindor’la anlaşan Saral, genç kadın oyuncu için Hande Erçel ile Afra Saraçoğlu’yla görüşmelere başladı. Saral görüşme neticesinde iki oyuncudan birine karar. Diziyi Melek Gençoğlu ve ekibi kaleme çalışıyor.

Yeni sezonun başarılı dizileri arasına girmeye aday olan Şahinler Tepesi’nin oyuncuları belli oldukça yazımız altına eklenecektir. Takipte kalın.

Şahin Tepesi Oyuncu Kadrosu

Zerrin Tekindor

Zerrin Tekindor Balıkesirli olup 1964 doğumludur. Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde doğan oyuncu ilk ve orta eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Mezun olduktan sonra Adana’ya Devlet Tiyatrosuna stajyer olarak giriş yapmıştır. Bir çok dizi ve sinema filminde rol alan oyuncunun son oynadığı diziler; Kara Sevda, Pek Yakında, Kurt Seyit ve Şura, Kuzey Güney gibi projelerde rol almıştır.

Esra Dermancıoğlu

Dizi ve sinema oyuncusu olan başarılı oyuncu 1968 İstanbul doğumludur. 168 cm boyunda olan oyuncu bir zamanların fenomen dizisi Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizide oynadığı Mukaddes karakteri ile ününe ün katmıştır. Piesse Loti lisesinde okumuş ve sonrasında İsviçre’de Franklin College okulunda eğitimine devam etmiştir. En son kırgın çiçekler dizisinde Zehra karakterini canlandırmıştır.

Boran Kuzum

Ankara doğumlu olan güzel oyuncu 1992 yılında dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Sahne Sanatları bölümünde okuyan başarılı oyuncu ilk tv macerasını 2015 yılında Analar ve Anneler isimli dizide yaşamıştır. 188 cm boyunda olan oyuncu Vatanım Sensin dizisinde ki performansı ile sektörde tanınır hale gelmiştir.

Aybüke Pusat

1995 İstanbul doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Bale bölümü mezunudur. Daha sonra Anadolu üniversitesi işletme bölümünde okumuştur. 174 cm boyunda olan oyuncumuz 2014 yılında Miss Turkey yarışmasında 3. Olmuştur. En son Söz dizisinde rol alan oyuncumuz dizide ölerek ayrılmıştır.

Leyla Tanlar

Mustafa Mert Koç

Murat Aygen