O Ses Türkiye Veli Bağı Kim? O Ses Türkiye Veli Bağı’nı Söylediği Şarkı Ne? 2018


Güncelleme: 7 Ekim 2018 : 23:40
0

6 Ekim Cumartesi O Ses Türkiye’de Veli Bağı Kim? O Ses Türkiye’de Veli Bağı’nın Söylediği Şarkı Ne? Sevenlerinin uzun zamandır beklediği O Ses Türkiye 6 Ekim Cumartesi günü itibariyle TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.Bu sezonda eğlenceli jürisi ve birbirinden güzel seslerle sezona damga vuracaga benziyor.

Geçen sezon juri koltuğunda yer alan Yıldız Tilbe ve Gökhan bu sezon O Ses Türkiye’de olmayacaklar.O ses Türkiye’de bu sezon juri koltuğunda oturacak isimler Hadise,Murat Boz,Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan olacak.Jürilerin arasında Beyazıt Öztürk’ün yer alması akıllara Beyaz Show’a ne oldu sorusunu getirdi.

Beyaz daha programın ilk dakikalarında herkesin merakla beklediği bu soruya bir yıl ara verdik diyerek izleyicilerin merakini gidermiş oldu. Seda Sayan ise hepiniz beni ve yorumcu kimliğimin gücünü göreceksiniz diyerek rakiplerinin gözünü korkutmayı başardı.

Proğramın ilerleyen dakikalarında sahneye çıkan Veli Bağı ise büyüleyici sesiyle hem izleyicileri hem de jüri üyelerini kendine hayran bıraktı. Veli Bağı yarışmaya Hatay’dan katıldı. Veli Bağı daha önce de Rising Stara katılmıştı.

Veli Bağı bilmiyorum ne derdin var adlı şarkısı ile tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. 33 yaşında olan Veli Bağı tok sesiyle dikkat çekti. Veli bağı 4 yarışmacı arasından kimi seçecek? Haberimizi takip ederek öğrene bilirsiniz.