O Ses Türkiye Hüda Toprak Kim? Hayko Çepkine Benzeyen Yarışmacı Kim? Hüda Toprak’ın Söylediği Şarkı Ne?


Güncelleme: 7 Ekim 2018 : 22:57
0

O Ses Türkiye 6 Ekim Cumartesi günü izleyenleri ekrana kilitledi. Yeni jüri üyeleri ile eğlenceli dakikalar yaşanan programda dikkat çeken yarışmacılar kim oldu? Sade bir ses ile Orhan Ölmez’den Damla Damla şarkısını seslendiren Murat Çin, Seda Sayan’on tek başına dönmesiyle onun takımında yer aldı.

Murat Çin, Gaziantep’ten katıldı. Ardından Toxic adlı yabancı şarkısı ile Elif Şahin sahneye geldi. İngilizce öğretmenliği okuyan Elif, Burdur’da yaşıyor. Mehmet Akif Ersoy üniversitesinde öğrenim gören Elif Şahin tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Elif Şahin, yoluna Murat Boz ile devam etme kararı aldı.

Geceye damga vuran bir başka yarışmacıda Kasımpaşalı Sadiku’nun eşi Micheala. Micheela, sahnede duygusal anlar yaşattı ve yaşadı. Annesi kaza geçiren Micheale, göz yaşlarına hakim olamadı. Yürüme sıkıntısı yaşayan annesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Geceye damga vuran yarışmacılardan bir diğeri Veli Bağı. Veli Bağı daha önce ses yarışmalarına katılmış. 4 jüri üyesininde döndüğü Veli Bağı gür bir sese sahip. Veli Bağı, sahnede Bilmiyorum Ne Derdin Var Kız Senin Senin adlı şarkıyı seslendirerek büyük beğeni topladı. Veli Bağı, jüri üyeleri arasına yeni katılan, Beyaz Show sunucusu, ünlü komedyen Beyazıt Öztürk ile yoluna devam edeceğini açıkladı.

Hüda Toprak daha önce sahne performansı olduğunu çok belli etti. Murat Boz dışında tüm jüri üyeleri döndü. Hüda Toprak, Ankara’da müzikle uğraştığını ve sahneye çıktığını ifade etti.

Hüda ikinci parça olarak Barış Akarsunun seslendirdiği Islak Islak adlı parçayı seslendirdi. Çok beğeni alan yarışmacı geceye damgasını vurdu.