O Ses Türkiye Hadiseyi Ağlatan Yarışmacı Kim? Kasımpaşalı Futbolcunun Eşi Kim? Kim seçti söylediği sarki


Güncelleme: 7 Ekim 2018 : 23:44
0

O Ses Türkiye sezona yine bomba gibi başladı. Acun Ilıca’nın sunuculuğunu yaptığı program yeni jüri üyeleri ile sezona merhaba dedi. Eski jüri üyelerinden Hadise ve Murat Boz O Ses Türkiye programına devam ederken, eski jüri üyelerinden Yıldız Tilbe ve Gökhan jüri üyeliğini bıraktı.

Sempatikliğiyle dikkat çeken ve bir çok hayranı olan Gökhan’ın yokluğu O Ses Türkiye hayranlarını üzdü. 1 yıllık projede bulunan Yıldız Tilbenin ise yokluğu pek dikkat çekmedi. Yeni jüri üyelerinden Beyazıt Öztürk ise espirileri ile sütüdyoyu kurdu geçirdi.

Bu sezon Beyaz Şhow’u yapmayacak olan Beyazıt Öztürk, espirilerini O Ses Türkiye’de devam ettirecek. Seda Sayan ise yeni gelen jüri üyelerinden diğeri oldu. Sabah programları ile ünlü Seda Sayan’ın aynı zamanda bir çok şarkısı bulunuyor. Seda Sayan’ ın, Nihat Doğan ile geçmişte bir ilişkisi olmuştu. Bu ilişki çok uzun sürmeyip ayrılmışlardı. Hadise ve Murat Boz’un yanına bu sene Beyazıt Öztürk ve Seda Sayan katıldı.

Renkli yarışmacı Gökhan’ın yokluğunda Beyazıt Öztürk, sazı eline alacak gibi görünüyor. O Ses Türkiye’ de bugün jüri üyeleri takımlarına yarışmacılar seçmeye başladı. En iyi yarışmacıları almak için uğraşan jüri üyeleri, adeta birbirleriyle yarıştılar.

Yakışıklı oyuncu Murat Boz, genç kızları takımını almakta pek zorlanmayacak gibi görünüyor. Hadise ise yabancı şarkılarda hiç sorun yaşamıyor. Yabancı şarkı söyleyen yarışmacılar, genel olarak Hadise’yi tercih ediyor.

TV 8 ekranlarında sonucu ile buluşan O Ses Türkiye 6 Ekim Cumartesi günü seyirci ile buluştu. Survivor’ın da bu kanalda yer aldığını hepimiz biliyoruz . Kasımpaşalı futbolcunun eşi olan Mikeala yarısmaya heyecan kattı.

Heyecan ile beklenen program ocak ayında ekranlara gelebilir. Sabırsızlık ile beklenen program ekranlara ocak ayında gelecek. Güzel şarkıların seslendirildiği O Ses Türkiye ise ilk haftadan izleyenleri ekranlara kilitledi. Bizleri takip ederek yarışmacılar hakkında bilgi alabilirsiniz. Teşekkürler.