O DİZİLER İNTERNETTE YAYINLANMAYACAK!


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 17:12
0

Yılbaşından sonra, kanallarda yayınlanan pek çok dizinin üç hafta kadar ara vereceği biliniyordu. Çünkü ekonomik krizin Türk dizi sektörünü de, olumsuz yönde etkilediği haberleri yayılmıştı. Trt 1’de yer alan yapımlar dışındaki, neredeyse tüm kanallardaki diziler ara verecekti. Ancak, maliyeti yüksek olan bazı dizilerin, o süreçte internet ortamında yayınlanabileceği söylendi. Ekran hayatına, dijital ortamda devam edecek diziler henüz netleşmedi. Fakat, devam etmeyecek üç dizi ismi açıklandı. İşte o diziler..

YILBAŞINDAN ÜÇ HAFTA SONRA DEVAM EDECEKLER

ÇOCUKLAR DUYMASIN

2002 yılından bu yana aralıklarla da olsa, devam eden ve hala izlenme rekorları kıran “Çocuklar Duymasın” üç haftalık tatil döneminde ne yazık ki internet ortamında yayınlanmayacak. Yapımcı ve senaristliğini Birol Güven’in üstlendiği, başrollerini Pınar Altuğ Atacan, Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan’ın paylaştığı dizi, 25 Ocak 2019 Çarşamba akşamından itibaren, Kanal d ekranındaki yerini almaya devam edecek.

ARKA SOKAKLAR

Geçtiğimiz Cuma akşamı 500.bölümü geride bırakarak büyük bir rekora imza atan, “Arka Sokaklar”da yılbaşı tatili süresince, dijital ortamda verilmeyecek diziler arasında yer alıyor. Her hafta reytingi elden bırakmayan ve yapımcılığını “Erler Film”in üstlendiği polisiye dizi, 26 Ocak 2019’dan itibaren Kanal d’de Cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

İKİZLER MEMO CAN

Başrolünde Emir Berke Zincidi’nin iki farklı rolde, birbirinden ayrı büyüyen ikiz kardeşleri oynadığı “İkizler Memo Can” dizisi de yılbaşı tatilinden nasibini alanlar arasında geliyor. Nehir Erdoğan ve Burak Hakkı gibi oyuncuların da önemli rollerde olduğu, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği dizinin, bu ara sürecinde, internette yayınlanmayacağı açıklandı. Üç hafta aradan sonra Kanal d’de izleyici karşısına geçmeye, haziran ayına kadar devam edeceği söylendi.

MALİYETİ YÜKSEK OLAN DİZİLER İNTERNETTE YAYINLANABİLİR

Yapılan bir açıklamaya göre üç haftalık tatil süresinde, maliyeti yüksek olan bazı dizilerin dijital ortamda yayın hayatına devam edebilir. Fakat, elimize ulaşan haberlere göre bu yukarıda yazılan yapımlar, devam etmek için üç hafta arayı bekleyecekler. Hangi dizilerin internette ekrana geleceği açıklandığında, onlarla ilgili bilgiyi de paylaşacağız.