NESRİN CAVADZADE YASAK ELMA DİZİSİNE Mİ TRANSFER OLUYOR?


Güncelleme: 3 Ocak 2019 : 02:06
0

İki sezondur Fox tv de Perşembe akşamları yayınlanan, “Bizim Hikaye” dizisinde “Tülay” karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade, geçen hafta yayınlanan bölümde, diziden ayrılmıştı. Senaryodan iş için Almanya’da giderek çıkan oyuncu için, yeni bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar…

YASAK ELMADA OYNAYACAK MI?

Nesrin Cavadzade’nin önümüzdeki eylül ayından itibaren, Fox tv’de yayımlanan “Yasak Elma” dizisinde oynayacağı söyleniyor. Oyuncu henüz bu haberle ilgili bir açıklama yapmasa da, iddiaların doğru olabilme ihtimali düşünülüyor. Çünkü Medyatava’dan Birsel Altuntaş bu söylentilerle ilgili twitter hesabından bir açıklamada bulundu. Altuntaş’In attığı twitte “Bizim Hikaye dizisinden ayrılan Nesrin Cavadzade’nin, Yasak Elma’ya bu sezon değil, önümüzdeki sezon yeni bir karakter yazılırsa dahil olma olasılığı varmış. Bu da demek oluyor ki Yasak Elma’nın devam etmesi planlanıyor” şeklinde açıkladı. Karakter henüz yazılmadığı için, hangi rolle gireceği hakkında henüz bir netlik bulunmuyor. Fakat, sanatçıya oynaması için bir teklif sunulduğu ya da sunulacağı anlaşılıyor. Eylül 2019’da dahil olacağı söylendiği için, Yasak Elma dizisinin önümüzdeki sezon da yayın hayatına devam edeceği öngörülüyor. Eğer reytinglerin de düşme olmazsa, dizi seneye de ekranlarda olacak. Şimdi Nesrin Cavadzade kimdir? Kısaca açıklayalım.

NESRİN CAVADZADE KİMDİR?

Bizim Hikaye dizisiyle adından söz ettiren oyuncu, 30 Temmuz 1982 tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de dünyaya gözlerini açtı. Lisansını Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde tamamladı. Sonrasında, Şahika Tekand Studio Oyuncuları kursunda 2 yıl boyunca eğitim gördü. Televizyon dünyasına ilk adımını, 2007 yılında Yersiz Yurtsuz dizisinde başrol oynayarak attı. Ardından, “Dilber’in Sekiz Günü” filminde başrol oynadı. Bu film ile Erzuzum, Bursa ve Ankara film festivallerinde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü aldı. 2009-2010 yılında Samanyolu, 2011-2012 arasında Al Yazmalım dizilerinde oynadı. 2011 yılında Hasan Tolga Pulat’ın yönetmeliğini yaptığı “Güzel Günler Göreceğiz” filminde canlandırdığı Anna karakteriyle 48. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” , 23. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde ise “En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü. 2012 yılında, eski sinema filmi Ağır Roman’ın bir dizi uyarlaması olan, Ağır Roman Yeni Dünya dizisinde “Leyla” karakteriyle ilgiyi çekmeyi başardı. 2013 yılında, Görüş Günü Kadınları, 2014’de de Küçük Ağa dizilerinde rol almıştır.