Muhteşem İkili Son Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor?


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 22:37
0

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen, Barca ve MKC’nin aksiyonlu hayatlarına değinen, İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin gibi isimlerin başrollerini paylaştığı sevilen dizi Muhteşem İkili’de sular durulmuyor.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide hesaplaşmalar olduğu kadar, komediye kaçan sahnelerde ilgi çekiyor bu bölümde de. Şimdi dilerseniz hep birlikte bu hafta yayınlanan 5.bölüm özetine bakalım ve neler yaşandığını öğrenelim.

Muhteşem İkili 5.Bölüm Özet!

Muhteşem İkili temize çıkmış, geriye sadece yüzünü saklayan patronun kim olduğunu öğrenmek kalmıştır. Demiray’ın kaçma planı ise çoktan hazırdır. Barca ve MKC, Demiray’ın kaçmasına engel olup, yıllardır peşinde koşmakta oldukları adamın eski okul arkadaşları olduğunu öğrenir.

Muhteşem İkili’nin yeni bölümünde çalan bir şarkı seyircinin beğenisini kazandı ancak birçok bilmeyen dinleyici ve seyircilerimiz için biz sizler için bulduk ve haberimizde paylaştık..

Muhteşem İkili 5.Bölümde Çalan Şarkı? Kim Söylüyor? Sözleri Nasıl?

Dizinin yeni bölümünde çalan şarkının söyleyeni Deniz Tuzcuoğlu’dur. Şarkının ismi ise “Yapma”dır. Bu şarkının daha önce bir diğer TMC dizisi olan Canım Ailem dizisinde çaldığını da belirtelim. Kardeş diziye bir jest gibi değerlendirebiliriz.

YAPMA

Her gün adını saklayıp anıları gizledim,
Belki de gelirsin diye pencerede bekledim.
İçtiğin son sigaranın küllerini sakladım…

Yapma yapma bunu bana yapma
Yapma yapma bunu bana yapma
Kalbimi kırma karşımda durma, göz yaşım olma
Bunu bana yapma.

Dudağımda son öpüşünün tadını hep sakladım
Saçının her teline de ben ömrümü bıraktım
Kalbimin her paresine ismini tek tek kazıdım

Yapma yapma bunu bana yapma
Kalbimi kırma karşımda durma, gidenim olma
Bunu bana yapma

Şimdi de Muhteşem İkili dizisinde yeni bölüm fragmanında çalan şarkıyı sizler için paylaşıyoruz. Ee size de okumak ve dinlemek düşüyor.

Muhteşem İkili 5.Bölüm Fragmanda Çalan Şarkı! Kim Söylüyor?