Müge Anlı Şeker Köseoğlu’nu Kim Kaçırdı? Şeker Köseoğlu Nerede?


Güncelleme: 8 Mayıs 2018 : 11:10
0

Müge Anli’da iki inek bir dana 1 buzağısı olan, boynundaki altınları ile Şeker Köseoğlu nün ortadan kaybolmasıyla çocuklarının hayatından şüphe etmesi sonucu Müge Anliya başvuru yaptı. Televizyonda Müge Anlı da oğlu ne olur annemi bulmak istiyorum herkesin başına böyle bişey gelebilir lütfen yardım edin diye seyircilere seslendi.

Arama çalışmaları başlatılan Şeker Köseoğlu hakkında kimlerin bilgisi varsa lütfen yardımcı olsun. Ordu da yaşayan şeker Köseoğlunun en son 1 mayis ta hurdacilara yemek verdiği biliniyor. Ifadesi alınan Hurdacılar ise kadını görmediklerini söyledi. Şeker koseoglu’nu hurdacılar mi kaçırdı? Yoksa başka birilerimi? Şeker Köseoğlu’na ne oldu?

Hayatı tehlikesi bulunan Şeker Köseoğlu nün evinde hiç bir dağınıklık olmamakla birlikte halısı ve altınları ortada yok. Altınları aramadan direk yerinden alınmış. Evde hiç bir karışıklık yok. Peki şeker Köseoğlu’na ne oldu? Şeker Köseoğlu Nerede?

Şeker Köseoğlu hakkında bilgisi olan yardımsever insanlar müge anlı ya mutlaka bilgi vermelidir. Şuan için elde edilen bilgiler bu kadar. Yeni gelen bilgiler eşiğinde haberimiz guncellenecektir