Memories of the Alhambra Dizisinde Park Shin Hye’nin Giydiği Kıyafetler


Güncelleme: 21 Aralık 2018 : 02:11
0

Park Shin Hye yeni başlayan Memories of the Alhambra dizisi ile yine ilgileri üstüne topladı. Dizi hakkında daha fazla bilgi almak için Memories of the Alhambra yazımıza bakabilirsiniz. Park Shin Hye dizilerinde her zaman beğenilen kıyafetleri giymektedir. Sizin için Memories of the Alhambra’nın ilk 4 bölümünde giydiği kıyafetleri topladık. Hee Joo’nun dolabında neler olduğuna bakalım.

1. Bölüm

Memories of the Alhambra 1. bölümünde Park Shin Hye, Zadig & Voltaire markasına at bir gömlek elbise giyinmektedir. Yoo Jin Woo hostelin kapısını çaldığında Jung Hee Joo bedenine göre biraz büyük olan bu elbise ile bir kot giyinmekteydi.

2. Bölüm

2. bölümde Jin Woo, Hee Joo’ya karşı kendini utandıran bir şey söylediğinde üstünde yine biraz  büyük olan bir Nu Parcc tişörtü ile kolunda Calvin Klein saat görülmektedir.

Se Joo ablası Hee Joo ile görüştüğü sırada Hee Joo’nun üzerinde Common Unique markalı bir gömlek bulunmaktaydı. Yine bol tercih ettiği gözden kaçmamaktadır.

Dizide yaşanan geridönüşlerden birinde Hee Joo Grana’da turist rehberliği yapmaktadır. İki defa turist rehberliğine ait görüntüler gösterildiğinde bu sahnelerde Minitmute çantaları taktığı görülmektedir.

 

3. Bölüm

Memories Of The Alhambra 3. bölümünde Hee Joo’nun geridönüşlerinden birinde giydiği takım elbise dikkat çekmekteydi. Hee Joo, İspanya’ya geldikten sonra ailesini de yanına getirtir. Bir yıl son annesi vefat eder. Babası da kendini içkiye vurur ve ölene kadar içer. İkisinin ölümünden sonra Hee Joo mezarlarını ziyaret eder. Bu ziyaret sırasında Frontrow marka blazer ve pantolon giyiniyordu.

4. Bölüm

Dizinin 4. bölümünde Hee Joo sonunda Jin Woo’nun hostel için teklif ettiği 10 milyar Won’u kabul etmeye karar verir. Bu haberin mutluluğu ve elinde bir buket çiçek ile eve dönerken elinde Minitmute çanta görmekteyiz.

Yukarıdaki sahne ile beraber atölye sahneside Park Shin Hye’nin üzerinde uzun ten rengine yakın renkli bir gömlek elbise görülmektedir. Bu elbise And You markasına aittir. Dizide Hee Joo’nun bu elbiseyi beyaz tişört ve siyah pantolon ile tamamladığı görülmektedir.

Belirtilen kıyafetlerin neredeyse hiçbiri Türkiye’de satılmamaktadır. İnternet siteleri aracılığıyla inceleyebilirsiniz.