Memories Of The Alhambra Dizisinden İlk Fragman Geldi!


Güncelleme: 2 Aralık 2018 : 03:12
0

Park Shin Hye ve Hyun Bin’in başrollerini paylaştığı Memories of the Alhambra dizisinden ilk fragman yayınlandı. Memories of the Alhambra izleyicileri ile 1 Aralık’ta tvN kanalında buluşacak. Aynı zamanda Netflix sitesinde de yayınlanacak. Her cumartesi ve pazar günü yayınlanacak olan dizi 16 bölüm sürecektir. Filmin senaryosu “W” dizisindeki başarısıyla bilinen Song Jae Jung tarafından yazılmıştır.

Memories of the Alhambra dizisinin konusu nasıl olacak?


Yoo Jin Woo bir yatırım şirkedinde CEOdur. İşine bağlı ve oldukça çalışkan biridir. Fakat gerek arkadaşlarından gelen bir ihanet gerekse diğer sorunlardan dolayı duygusal bir çöküş yaşamaktadır. Bu durum sonrasında İspanya’nın Granada şehrine gider ve burada eski ama tatlı bir otelde kalır. Oteli Hung Hee Joo adında genç bir kadın işletmektedir. Yoo Jin Woo ve Jung Hee Joo arasındaki beklenmedik çekim bakalım neler getirecektir.
Dizinin çekim yeri olarak İspanya (Granada, Barcelona, Girona), Macaristan, Slovenya ve Güney Kore gibi ülkeler kullanılmıştır.

Memories of the Alhambra dizisinin karakterleri:

Yoo Jin Woo: Hyun Bin‘in oynadığı karakterdir. Bir yatırım şirketinin (JayWon Holding) CEOsudur ve aynı zamanda mühendistir. İşi konusunda titiz olmasına rağmen özel hayatı konusunda aynı özeni göstermemektedir. Bu yüzden özel hayatında sorunlar yaşamaktadır.

Jung Hee Joo: Park Shin Hye‘nin oynadığı karakterdir. İspanya’ya gitarist olmak için gider fakat ailesi vefat edince bir işte çalışmaya başlar.

Cha Hyung Seok: Park Hoon’un oynadığı karakterdir. Bir IT şirketinin (New World) CEOsudur. Mühendislik bölümünde doktora yapmıştır. Yoo Jin Woo’nun üniversiteden arkadaşıdır. Kendisi JayWon holding’in kurucularındadır ama sonrasında arkadaşı Yoo Jin Woo’ya ihanete tmiştir.

Jung SeJoo: EXO grubunun üyesi olan Chanyeol‘ün oynadığı karakterdir. Jung Hee Joo’nun erkek kardeşidir. Başarılı bir bilgisayar programcısıdır. Küçükken yaşadığı sorunlardan dolayı sadece ablasıyla diyalog kurmaktadır.

Ayrıca dizi Han Bo Reum, Lee Jae Wook, Ryu Abel ve kim Yong Rim gibi isimler de yer alacaktır.

1 Aralık 2018 yılında başlayacak olan diziyi Netflix aracılığıyla takip etmek mümkün olacaktır. Dizi 20 Ocak 2019 tarihine kadar sürecektir. Kadrosu ve senaryosu ile dikkat çeken yapım Kore’deki diziseverler tarafından da heyecanla beklenilmektedir. Bu yüzden dizinin iyi bir reyting alacağı düşünülmektedir.