Dünya çapındaki en zorlu ve en heyecan verici yemek yarışması MasterChef, TV8 ekranlarında  yeni bölümleriyle finale doğru gidiyor.  Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve beğeniyle izlenen yapımlardan Masterchef  Türkiye yarışmasında bu hafta yaşananlar izleyicinin kafalarını karıştırdı. Masterchef  Türkiye yarışmacılarında Hakan  ve Eslem arasında geçen olaylar  ve diğer yarışmacıların tepkisi akla Hakan ile Eslem’in arasında bir şeyler mi var sorusunu  getirdi. Yaşanan gelişmeler jüri üyelerinin de dikkatini çekerken bu durum karşısında ağlayarak stüdyoyu terk eden Eslem akıllarda soru işareti bıraktı.

Masterchef  Türkiye yarışmacıları aşk mı yaşıyor. Hakan ile Eslem arasında yaşananlar haftaya damgasını vurdu. Tarafların konu hakkında açıklaması olmasa da sosyal mecralarda yarışmacının takipçileri ve ikilinin sevenleri durumu aşk olarak değerlendirdi. Tüm bu gelişmeler ışığında bu hafta Masterchef  Türkiye yarışmasında neler oldu inceleyim.

Hakan ve Eslem sevgili mi ? Şimdi Masterchef  Türkiye  izleyicileri bu sorunun cevabını tartışıyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın her bölümü ilgiyle izleniyor.  Geçtiğimiz bölümde Hakan’ın yarışma sırasında yeni yarışmacı  Zeynep’in masasını temizlemesi  ona yardım etmesi ile Eslem’in moralinin bozulması diğer yarışmacılarında dikkatini çekiyor.   Masterchef  Türkiye yarışmacıları bu sırada yer alan diyaloglar yarışmaya damga vurdu.  Jürinin bu durumu fark etmesi  Eslem’in programı  terk etmesi  Masterchef  Türkiye’de aşk mı doğuyor sorularını akla getirdi. Hakan ve Eslem sevgili mi? Aşk mı yaşıyorlar?  Bu sorular gizemini korusa da şimdilik ikilinin sessizliğini koruduğu görülüyor.

MASTERCHEF  TÜRKİYE  YARIŞMACISI HAKAN KİMDİR?

TV8’in sevilen yarışması MasterChef Türkiye’nin fenomen yarışmacılarından biri olan Hakan,  şu sıralar yarışmacı Eslem ile arasında aşk mı var dedikodusu ile  gündeme geldi.Peki MasterChef Türkiye Hakan kimdir? İstanbul’da yaşamını sürdüren Hakan Kanık, 1999 yılında dünyaya geldi. Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ni tamamladıktan sonra Muğla Sıktı Kocaman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’nin heykel bölümünde eğitim görmeye başladı. Et konusunda kendisini geliştiren ve farklı mekanların mutfaklarında çalışan Hakan Kanık, özellikle et pişirme konusunda çok iddialı bir isim. Kendisinin yapacağı eti beğenmeyecek kimse yok denilebilecek kadar iddiasını sürdürmektedir. Asıl mesleği ise komidir.