Kuzgun Dizisinde Şok Ayrılık! Hangi Oyuncu Diziye Veda Etti?


Güncelleme: 8 Mayıs 2019 : 15:46
0

Star tv‘de Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan Kuzgun dizisinde sezon finali öncesi bir veda yaşanacak.

Başrollerinde Barış Arduç, Burcu Biricik, Hatice Aslan gibi isimleri buluşturan Ay Yapım projesi Kuzgun dizisine hangi usta oyuncu veda ediyor?

Kuzgun dizisinde Rıfat Bilgin karakterine hayat veren usta aktör Levent Ülgen, 14. bölüm itibariyle Kuzgun dizisinden ayrılıyor. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Levent Ülgen’in Kuzgun dizisi ile anlaşması 13 bölümden ibaret olduğu için diziye veda ediyor.

Kuzgun Dizisi

Bir Ay Yapım prodüksiyonu olan Kuzgun dizisinin yapımcılıklarını Kerem Çatay ve Pelin Diştaş üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Bahadır İnce oturmakta.

Kuzgun dizisinin senaryo yazarlığını ise Burcu Görgün Toptaş ile Özlem Yılmaz birlikte yapıyor.

Kuzgun dizisi hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan iddialı senaryosu ve güçlü oyunculukları ile her Çarşamba saat 20.00’de Star tv ekranlarıda izleyici ile buluşmakta.

Kuzgun dizisinin başrollerinde; Barış Arduç, Burcu Biricik, Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimler yer alıyor.

Levent Ülgen Kimdir?

Levent Ülgen, 8 Ağustos 1962 yılında Konya Cihanbeyli’de dünyaya geldi. Aslan burcu olan Ülgen, 1,81 boyunda ve 78 kilodur. Levent Ülgen, 4 Haziran 2014 tarihinde 4 yıldır birlikte olduğu danışmanı Ziynet Şafak ile İzmir Fuar Evlendirme Dairesi’nde evlendi.

Ankara İnönü Lisesini bitirdikten sonra ODTÜ Fizik Bölümü’nü ve daha sonra Hacettepe Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olarak eğitim hayatını tamamladı.

Tiyatroya Ankara Halk Tiyatrosu’nda başlamış daha sonra Ankara Sanat Tiyatrosu’na geçmiştir. Aynı zamanda Devlet Tiyatroları bünyesinde oyuncu ve yönetmen olarak çalışmaya başladı. Bu dönemde yüksek lisansını tamamladı.

2002’de yayınlanmaya başlayan En Son Babalar Duyar isimli televizyon dizisindeki ‘üçkağıtçı hayırsız damat Kadir’ rolüyle tanındı.

En bilinen çalışmaları arasında; Yılan Hikayesi, Bizim Evin Halleri, En Son Babalar Duyar, Çocuklar Duymasın, Akasya Durağı, Arka Sokaklar, Salih Kuşu, Bizum Hoca gibi yapımlar yer alır.

Levent Ülgen şimdilerde, Star TV ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde Rıfat karakterine hayat vermektedir.