KUZGUN DİZİSİ 3 ÖDÜL BİRDEN ALDI!


Güncelleme: 5 Mayıs 2019 : 00:50
0

Başrollerini Burcu Biricik ve Barış Arduç’un paylaştığı, Çarşamba akşamları Star’da yayınlanan Kuzgun dizisi 3 ödül aldı. İşte detaylar…

YILIN EN İYİ DRAM DİZİSİ SEÇİLDİ!

Yapımcılığını Ay yapımın üstlendiği Kuzgun dizisine İstanbul Üniversitesi Kültür Kulübü Moda Topluluğu tarafından “Yılın En İyi Dram dizisi” ödülüne layık görüldü. Üstelik aldığı ödüller bununla da sınırlı kalmadı.

YILIN EN İYİ KADIN VE ERKEK OYUNCULARI BELİRLENDİ!

Dizinin başrol oyuncusu Burcu Biricik “Yılın Kadın Oyuncusu” ödülü layık görülürken, diğer başrol oyuncusu Barış Arduç “Yılın Erkek Oyuncusu” ödülünü aldı. Dizinin başladığı günden beri bitecek iddiaları karşısında, bu ödüller oldukça şaşırtıcı oldu. Henüz 12 bölümünü geride bırakan dizi, kısa sürede de büyük bir başarıya imza atmış oldu. Şimdi dizinin son yayınlanan bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım.

12.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU!

Kuzgun’un Behram Adıvar’ın torunu olduğu gerçeğinin, ortaya çıkmasının ardından, Kuzgun Kudret’in hedefi haline geldi. Babasının yaşayıp yaşamadığı konusunda netleşemeyen Kuzgun, Bora ile bir şartı karşılığında pazarlık yaptı.

Bora, Teo’yu Kartal’ın öldürdüğünü öğrenip acımasız bir plan kurguladı. Kuzgun’un Behram’ın yerini alacak bir veliaht olduğuna inanmayan Dila, Kuzgun’u her adımda takibe aldı. Bu sırada, Kuzgun’un da içerisinde bulunduğu karanlık dünyada, büyük bir patlama oldu. Kuzgun, ailesinin güvenliği için birkaç gün Meryem’de kalmaya karar vererek, Dila’ya da birlikte gitmeyi teklif etti. Meryem, Kuzgun, Kumru ve Kartal yıllar sonra yeniden bir araya geldi.

Meryem ile Dila arasında da yeni bir yüzleşme yaşandı. O sırada Kumru, Dila’nın ailesine yaptığı ihanetini öğrendi. Kuzgun ve Dila ilk kez o gece aynı yatakta yattı. Aralarındaki duvarlara, sırlara ve Kuzgun’un intikam isteğine rağmen, Dila ile Kuzgun’un birbirlerine duydukları derin aşk her geçen gün karşı konulması daha imkansız hale gelmeye başladı. Dila, Bora’nın Kuzgun’la ilgili tehlikeli bir planı olduğunu hissedince, Bora’nın karşısına çıktı. Ancak Bora’nın planları Kuzgun’la sınırlı değildi. Bora, korkutucu yüzünü ilk kez Dila’ya da gösterdi. Dila, Bora’nın fiziki tehdidi altındayken, Kuzgun da hem Kartal’ın hayatı hem de kendi hayatı üstünden ölümcül bir komployla karşı karşıya kaldı.