KUZGUN DİZİSİ KARAKTERLERİ KİMDİR?


Güncelleme: 13 Şubat 2019 : 18:06
0

Bu akşam Star’da uzun zamandır beklenen dizi Kuzgun başlıyor. Başrollerinde Barış Arduş ve Burcu Birick’in yer alacağı dizi büyük ilgi göreceğe benziyor. Dizi başlamadan önce, oyuncuların hayat verdikleri karakterleri paylaşmak istedik. İşte detaylar..

BARIŞ ARDUÇ-KUZGUN

Dizinin ana karakteri olan Kuzgun’a Barış Arduç hayat vermektedir. Kuzgun daha küçücük bir çocukken kendini sokaklarda bulmuş ve hayatın acımasız yönünü görmüştür. Bu sebeple de, kalbini ve duygularını derinlere gömmek zorunda kalmıştır. Dila ile tanıştığı zaman, kendini intikam yolculuğunun içinde bulacaktır. Fakat, hesaba katmadığı şeyler olacaktır. Dila ona unuttuğu kalbini hatırlatacak ve planlarında değişiklik yapmak zorunda kalacaktır. Üstelik yıllardır görmediği ailesinin de bunda etkisi olacaktır.

BURCU BİRİCİK-DİLA

Daha çocukken Kuzgun’un kaybolması ve çok geçmeden de annesini kaybetmek, Dila’da büyük bir travmaya neden olmuştur. Annesi öldükten sonra, babası Rıfat okuması için onu Londra’ya göndermiştir. Yıllar boyunca, tek başına yurt dışında kalmıştır. Ancak, döndüğünde İstanbul’da kendine ait bir hukuk bürosu açmıştır. Kuzgun’un beklemediği bir anda hayatına dahil olmasıyla, Dila’nın pişmanlıkları ve doğruları değişecektir. Hayatında değişik ve de tehlikeli bir döneme merhaba diyecektir.

SETTAR TANRIÖĞEN-DERVİŞ

Hayatında hikayeden daha çok bir şey yoktur. Başı sıkışan yanına gelir. Ama herkese o kapıyı açmaz. Sokakların kulağı olarak bilinir. Kuzgun’un “Derviş”i olacaktır.

HATİCE ASLAN-MERYEM

Meryem’in içindeki en büyük yara oğlu Kuzgun’u kaybetmek olmuştur. Kuzgun’un yaşadığını bir anne içgüdüsüyle daima hissetmiş ve geri dönmesini umarak yaşamıştır. Bahçe ışığını hep açık bırakmıştır. Çünkü, oğlu döndüğünde yıllardır beklendiğini bilmesini istemiştir. En büyük korkusu, Kumru ve Kartal’ı da kaybetmektir. Kuzgun geri döndüğünde, sabırla kendini ona affettirmeye uğraşacaktır.

LEVENT ÜLGEN-RIFAT

Uyuşturucu tüccarına yaptığı bir operasyon sırasında, rüşvet alıp ortaklığıyla zenginleşmiş ve sınıf atlamıştır. Eski bir de polistir. Görünen dünyada, yönettiği legal bir lojistik şirkete sahiptir. Ancak, karanlık dünyanın da bilinen adamlarından olmuştur. Kızı Dila ise onun en büyük zaafı ve de özlemidir. Kuzgun’un dönüşü, onunla ilişkisi, Rıfat’ın yaşamıyla olan bağını sonsuza dek değiştirecektir.

AYTEK ŞAYAN-ALİ

Babası Rıfat’ın beklentilerini karşılayamayıp, ona yeterli bir evlat olamadığını düşünmektedir. Kendini onun gözünde değersiz hissetmektedir. Kendini daima ona ıspatlama derdindedir. Seda ile evlidir ve Defne adında bir kızları vardır.

CANER ŞAHİN-KARTAL

Babası ve abisi Kuzgun’u kaybetmesinin ardından, ailedeki tek erkek olarak sorumluluk duygusu gelişmiştir. Her şeye rağmen, önüne bakıp intikamdan uzak durmaya çalışmıştır. Annesinin başını öne eğmemek onun için en önemli şeydir. Annesi ve kardeşi Kumru için canını bile vermekten çekinmez.

AHSEN EROĞLU-KUMRU

Kuzgunûn en küçük kız kardeşidir. Gazetecilik yapmaktadır. Hayatında adalet, dürüstlük en önemli unsurlardır. Babasının bir iftira yüzünden hapiste ölmesi ve de Kuzgun’u kaybetmesi, onu haksızlıklara karşı hassas ve mücadeleci biri haline getirmiştir. Ailesinin felaketine neden olanlarla hesabı vardır.

ERDAL KÜÇÜKKÖMÜRCÜ-ŞEREF

Türkiye’nin en zenginlerinden olmakta ve de itibarlı bir aileden gelmektedir. Servetini, karanlık işlere, uyuşturucu ve de silah ticareti sayesinde çoğaltmıştır. Kardeşi Şermin’e abiden çok baba gibi olmuştur.

İPEK ERDEM-ŞERMİN

Şeref’in kız kardeşi olmasının yanı sıra, Rıfat’ın ikinci eşidir. Bu evlilikten Naz isimli bir kız çocukları olmuştur. Abisi Şeref’in kirli dünyasının kaynağını çok iyi bilmektedir. Rıfat’ın ilk evliliğinden olan çocukları Dila ve Ali’ye üvey anne gibi davranmamış, aksine onlara bir abla gerektiğinde sırdaş olmuştur.

DERYA BEŞERLER-SEDA

Moda tasarımcısıdır. Dila’nın abisi Ali’nin eşidir. Evliliğine ve de ailesine bağlı bir kadın olmuştur. Ali’nin kendisine azalan sevgisine rağmen evliliğini ayakta tutmaya çalışmaktadır.