KUZGUN DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?


Güncelleme: 10 Mart 2019 : 00:20
0

Geçtiğimiz haftalarda Star’da yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Barış Arduç, Burcu Biricik gibi isimlerin yer aldığı Kuzgun dizisi ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar…

NİSAN’DA BİTECEĞİ SÖYLENİYOR!

Star tv’nin nisan ayı yayın akışından Kuzgun dizisini çıkardığı gözlendi. Bu sebeple de, yapımın erken final yapacağı ile ilgili haberler ortaya çıktı. Ancak, bu haberin doğru olmadığı ve dizinin devam etmesinin planlandığı da söyleniyor. Çünkü başrol oyuncusu olan Barış Arduç’un kanal ile iki yıllık sözleşme yaptığı biliniyor. Ay Yapım’da dizi ile ilgili umutlu konuşuyor. Reytinglerinde henüz beklenileni veremese de, sosyal medya da büyük ilgi aldığı gözleniyor. Bitip bitmeyeceği ile ilgili net bilgi oluştuğunda paylaşacağız. Şimdi son bölümde neler olmuştu hatırlayalım.

4.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kuzgun, Şeref’i vurduktan sonra, yaralı halde yatan Rıfat’ı da alıp, olay yerinden uzaklaştı. Bu haberi kısa zamanda Şeref’in oğlu Bora duydu. Aynı zamanda, Dila’da zorla getirildiği restaurantta olanları öğrendi. Dila kendi babasını ararken, ona da yardım etmek için Bora ile gitmeyi teklif etti. Abisini de arayarak, Şeref’in durumu hakkında bilgi verdi. Üstelik, Ali’ye babası ile beraber olup olmadığını sordu. Fakat, Ali onun bir toplantı için gittiğini söyledi. Bunun üzerine Dila, hemen babalarını bulmaları gerektiğini ifade etti.

Şeref, ameliyattan çıksa da yaşama şansı çok düşüktü. Bora, babasının yanına girerek ona geçmişte yaşadıklarını anlattı. Yapmadığı babalıkla ilgili hesap sordu. Sonrasında, babasının bağlı olduğu fişi çekti.

5.Bölüm fragmanı için tıklayınız..