Koca Koca Yalanlar Dizisi Müjgan Kim? Gerçek Adı Yaşı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 24 Temmuz 2018 : 16:00
1

Kanal D’de seyirci ile buluşması planlanan koca koca yalanlar dizisinin çekimleri nisan ayında başladı ve Ağustos sonlarına doğru izleyiciyle bir araya gelmesi planlanıyor. 17 yıllık evli ve 3 çocuklu muhasebeci bir baba ile Müjgan adında annenin yer aldığı Koca Koca Yalanlar dizisi geri sayım başladı. koca koca yalanlar dizisi Müjgan kim gerçek adını daha önce hangi dizilerde oynadı yaşı kaç gibi merak edilen sorular haberimizde.

Osman Taşçı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu koca koca yalanlar dizisinin oyuncu kadrosu tam olarak netleşmesi de bazı karakterlerin belli olması dizinin başarılı bir yapım olacağını gösteriyor.

Hakan Yılmaz Evrim Evrim Alasya Berna Koraltürk Özge Özge Özberk gibi oyuncuların yer aldığı koca koca yalanlar dizisi Kanal Denin yeni sezon dizileri arasına girdi. Yeni yeni sezon için sadece Arka Sokaklar dizisi için anlaşmasını yenileyen kanal yeni dizilere Merhaba dedi.

 

Koca Koca Yalanlar Oyuncu Kadrosu ve Konusu

Peki üç çocuk annesi Müjgan kim koca koca yalanlar dizisinde Müjgan karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı ne? Koca koca yalanlar Müjgan oynadığı diziler neler? Koca koca yalanlar dizisi Müjgan’ın gerçek hayatta kocası var mı evli mi sevgilisi mi var tüm ayrıntılar dizimiz başlayınca sitemizde güncellenecektir.

Koca Koca Yalanlar Nerede Çekiliyor? Dizi Setine Nasıl Gidilir?

Koca Koca Yalanlar Dizisi Tanıtım Fragmanı Yayınlanınca burada göreceksiniz

1 YORUM

Comments are closed.