Kızım Dizisi Sevgi Kim? Gerçek Adı Yaşı Sevgilisi Oynadığı Diziler


Güncelleme: 13 Ekim 2018 : 11:36
0

TV8 ekranlarının tek dizisi kızımın kadrosuna yeni oyuncular dahil olmaya devam ediyor. Kızım dizisi reytinglerdeki başarılarına bir yenisini daha eklemek için diziyi yeni oyuncular giriyor. Bunlardan bir tanesi daha önce dizi sektöründe sıkça karşımıza çıkan bir isim oldu. Kızım dizisi Sevgi kim, kızım dizisi Öykü’nün öğretmeni Sevgi ile ilgili cevabını bilmek istediğiniz her şey haberimizde.

Kızım dizisi Öykü’nün öğretmeni Sevgi karakteri ile ilgili küçük bir araştırma yaparak. Kızım dizisi Sevgi’nin kim olduğunu, gerçek adını, oynadığı dizileri, sevgilisi var mı yok mu, tüm bilgileri sizler için haberimizde derledik.

Oldukça zeki olan Öykü’nün sınıf öğretmeni de dizide kilit olan karakterlerden bir tanesi olarak seyircinin karşısına çıkacak. Sevgi öğretmen Öykü’nün durumunun ne olduğunu biliyor ve onunla yakından ilgilenerek örnek bir öğretmenin yapması gerekenleri televizyon ekranlarında bizlere gösteriyor.

Şimdi kızım dizisi Öykü’nün öğretmeni olan Sevgi’nin gerçek adına gelecek olursak, kızım dizisi Sevgi’nin gerçek adı Sinem Ünsal 1993 yılında İzmir’de dünyaya gelmiş. Güzelliği ile dikkatleri çeken başarılı bir oyuncudur. Sinem Ünsal Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Edebiyat bölümünü bitirmiş bununla da yetinmemiş özel kurslara giderek oyunculuğa yönelik birçok eğitim almıştır.

Kızım dizisi Eylül’ün ortalarında yayın hayatına Çarşamba günü başlamış olup beklediği reytingi yakalayamayınca hemen gününü değiştirip Cuma günü yayın akışına girdi. Annem, Kadın gibi dizilerin oldukça ilgi gördü Türkiye televizyonlarında Kızım dizisi de oldukça ilgi görecek gibi. Şimdiden fan kitlesi oluşmuş ve diziye olan ilgi yayın gününü de değişmesiyle artmıştır.

Gökçen Usta Çayların yönetmen koltuğunda oturduğu Dizide Öykü’nün öğretmeni olarak seyirci karşısına çıkan Sevgi öğretmen sorumsuz bir baba ile karşı karşıya gelecek. Kızım dizisi Sevgi öğretmenin Demir’le arasında geçen diyaloglar izleyicinin de büyük ilgisini çekecek.