Kızım Dizisi 9. Bölüm’de Neler Olacak? Öykü ve Demir Kim?


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 12:08
0

Tv8 ‘ 16 Kasım Cuma Günü 9. bölümü  ile yayınlacak olan Kızım  dizisi büyük  bir beğeni  ile izlenmekte. Öykü’nün babası  Demir vicdan azabı  çekiyor  bu bölümde.

Çünkü  kızına  iyi bağlamadığını  düşünmektedir. Yerine getirmesi gereken  sorumluluklarını  yerine  getiremediği için  yeterince mutsuzdu ama artık  bu sorumlulukları yerine getirebilecğini göstermiş  olacak.Demir artık kızı  ile yeni bir hayata pencere açmak  istiyor, kızı Öykü  ile yeni ve  güzel  hayaller kuruyor Demir kızı Öykü  için yep-yeni  bir ev tutacak. Ancak dizide beklenmeyen bir  gelişme  yaşanacak.  Öykü  annesi ile karşılaşacak.  Öykü  annesine ne tepki  verecek,  nasıl  davranacak herkes  merakla  bekliyor.  Bakalım  Öykü  ve annesinin karşılaşması  ne olacak ne diyecekler?

Öykü  hasta olduğu için herkes  ona çok  fazla üzülmektedir. Candan Öykü’nün  hastalığından  dolayı  oldukça  üzüntülü bir haldedir  Candan onları   ve kendini ilgilendiren yeni kararlar alacak.Zaten Öykü’nün  babası  Demir  kızının  hastalığını  öğrendikten  sonra yeni kararlar alacak ve bunları  hayata  geçirmeye  çalışacak. 

Öykü  karakterine hayat veren  çocuk  oyuncu  oldukça  yetenekli  olana Bere  Gökyıldız’dır. 2009 yılı  doğumludur. Daha önce  “Güldüy Güldüy “de oynadı. Kocamın Ailesi’nde, Anne ‘de vs. oynadı.  Şimdi  de Kızım  dizisinde  oynuyor.  Bu dizideki  rolü  Öykü  adındaki  küçük  bir kızı  canlandırmaktır. Bu dizide Öykü  babasının yerini  öğrenmiş  ve onu bulmaya çalışıyordur.  Babasını  bulur ancak babası  onun ile yaşamak  istememektedir.

Demir karakterini  oynayan kişi  Buğra  Gülsoy’dur. Buğra Gülsoy 1982 yılında  doğmuştur. Mimarlık  bölümü  mezunudur.  Güneşi Gördüm’de , Hepimiz  Birimiz Için’de oynamıştır.  Kuzey Güney’de ,Unutulmaz’da, Fatmagül’ün Suçu  Ne? Dizisinde oynamıştır. Aşk  Yeniden’de, Acı Tatlı  Ekşi’de oynamıştır  ve son  olarakta şimdi  Kızım  dizisinde  oynamaktadır.  Bu  dizide Öykü ‘nün  babası  olan Demir’e can vermektedir. Demir kızı  Öykü ‘yü kabul etmeyen, ona bakmak  istemeyen, sorumluluklarını bilmeyen, sorumluluk  almak istemeyen  bir babayı  canlandırır. Ancak  zamanla kızı ile yakınlığını  kuracak ve baba kız arasında   baba-kız  ilişikisi  kurulacak. Demir kızı  için  zamanla çok  çabalayacak ve onun için  çok  fedakarlık  yapacak.

Oldukça sevilen,  hayran ve izleyici kitlesi yüksek  olan bir  dizidir. Kızım  dizisinde 9. Bölümde  reytingler nasıl  bir seyirde  ilerleyecek.