Kırlangıç Fırtınası Tuttu Mu Final Yapıp Bitecek Mi 2017-2018


Güncelleme: 1 Nisan 2017 : 23:43
2

Kırlangıç Fırtınası Final Mi Yapacak Sezon Finali Mi 2017-2018

Fox tv ekranlarının yeni dizilerinden olan Kırlangıç Fırtınası bu sezon sonunda final yapacak mı sorularını cevaplamak için açıyoruz bu konuyu. Evet Kırlangıç Fırtınası bu sezon sonunda final yapacak diziler arasında.Başrollerinde Emel Çölgeçen,Fikret Kuşkan, Ebru Aykaç, Ekin Mert Daymaz gibi beğenilen oyuncuların yer aldığı dizi bir türlü beklenen ilgili göremedi. Bu nedenle sezonu tamamlaması bile çok zor görünen dizinin erken bitmesi bile söz konusu olabilir.Peki Kırlangıç Fırtınaı Neden Tutmadı

Kırlangıç Fırtınasının tutmamasının en büyük nedeni aynı gün yayınlandığı İçerde ve Kırgın Çiçekler dizisi diyebiliriz. Özellikle yayınlandığı ilk günden itibaren ciddi bir izleyici kitlesi oluşturan İçerde dizisi ile aynı gün yayınlanmaya başlayan Kırlangıç Fırtınası dizisinin izlenme ihtimali %50 azaldı diyebiliriz. Bunun yanı sıra dizinin konnusu da çok ilgi çekmedi sanırım. İki kardeş arasında geçmişe dayanan bir düşmanlığı anlatan dizinin beklenen reytingi yakalayamaması dizi için çok büyük dezavantaj oluşturdu.

Fox tv her sene birçok yeni proje ile sezon başları ve sonlarında şansını deniyor. Bu projelerden beğenilen izlenme oranları yüksek olanlar devam ederken düşük olanlar beşinci bölümü görmeden final kraı alıyor. Kırlangıç Fırtınası da kısa sürede final yapacak yapımlar arasında yerini alacak sanırım. Sizce Kırlangıç Fırtınası neden tutmadı sizin bu konu ile ilgili yorumlarınız nedir bizlerle paylaşır mısınız.

2 YORUMLAR

  1. konuyu bilmiyorum ama taklit bir yapımmış zaten. oyunculuklar berbat her manken olandan oyuncu olduğu yerde izlenmemesi normal. bi daha bu oyunculara hiç bir yerde rol verilmemeli. herkes kendi işini yapsın mankense mankenlik.

  2. ağalık ve şiddet içeren dizilerden bıktık, Kırgın Çiçekler gibi hem eğlenceli hem dramatik diziler daha iyi, üstelik edebi ve tarihi dizilerin bazıları hariç diğer tüm diziler yaramaz gibi, dizilerin çoğu batıyı örnek alıp toplumu yozlaştırıyor ve psikolojimizi bozuyor, bir de reyting yarışına girmiyorlar mı, birçok reklamla ve uzun özetlerle bütün gece bir diziye feda oluyor, komple yayın sistemi değişmeli, çok kusur var

Comments are closed.