KARDEŞ ÇOCUKLARINA İKİ YENİ TRANSFER GERÇEKLEŞTİ!


Güncelleme: 28 Şubat 2019 : 14:45
0

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük beğeni toplayan Kardeş Çocukları dizisine iki yeni oyuncu katıldı. İşte detaylar…

MELİS HACİC VE ÇİĞDEM SELIŞIK ONAT GELİYOR!

Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl ve Nur Fettahoğlu’nun paylaştığı diziye son transfer olan iki isim, Melis Hacic ve Çiğdem Selışık Onat olarak belirlendi. Melis Hacic, Yıldırım’ın yeğeni “İdil” rolünde izleyici karşısındaki yerini alacak. Çiğdem Selışık Onat ise Yıldırım’ın annesi “Rezzan” karakterinde ön planca olacak. Soğuk ve mesafeli tavrıyla dikkatleri üzerine çekecek. Şimdi bu iki isim kimdir? Daha önce hangi dizilerde oynadı? Açıklayalım.

MELİS HACİC KİMDİR?

8 Eylül 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. Lisans eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Sanat Yönetimi bölümünde tamamlamıştır.

OYNADIĞI DİZİLER

Oyunculuğa 2017 yılında, Börü dizisiyle adım atmıştır. Sonrasında ise geçtiğimiz haftalarda final yapan ve başrolünde Miray Daner, Sanem Çelik ve Tolga Tekin gibi oyuncuların yer aldığı Bir Litre Gözyaşı dizisinde “Selin” karakterine hayat vermiştir. Kardeş Çocukları dizisi üçüncü oyunculuk deneyimi olacaktır.

ÇİĞDEM SELIŞIK ONAT KİMDİR?

Deneyimli oyuncu, 14 Mayıs 1939 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Robert Koleji’nde okumuştur. Lisans eğitimini de İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde tamamlamıştır. Oyuncu, Robert Koleji’ndeki eğitimi sırasında, Yıldız Kenter’in daveti üzerinde Kent Oyuncularına başlamıştır. Sonrasında da, Ankara Devlet Tiyatrosu’na girmiştir. Dizilerden çok tiyatro oyunlarında görev almıştır. Bir çok da ödül kazanmıştır. 2015 yılında, Çırak filmindeki rolüyle, 52.Uluslararası Antalya Film Festivali ve 27.Ankara Uluslararası Film Festivali’nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödüllerini kazandı. 2017 yılında vizyona giren Ferzan Özpetek’in “İstanbul Kırmızısı” filminde filminde rol aldı. Aynı sene içerisinde Yavuz Tuğrul’un yönettiği “Yol Ayrımı” filminde izleyici karşısına çıktı. Oyuncunun son rol aldığı film geçtiğimiz ay vizyona giren “Çiçero” olmuştur.