KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİNDEN BEKLENMEDİK BAŞARI!


Güncelleme: 11 Şubat 2019 : 18:12
0

Yaklaşık üç haftadır, ekrana gelen Kardeş çocukları dizisi, alışılmışın dışında bir başarıya imza atmasıyla dikkat çekti. Başrollerini, Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Furkan Andıç gibi oyuncuların yer aldığı dizi reytingleri alt üst etti. İşte Detaylar…

ÜÇ GRUPTA DA BİRİNCİ OLDU!

Dün akşam Star tv ekranında üçüncü bölümü yayınlanan Kardeş Çocukları, diğer pek çok diziyi gölgede bırakmayı başardı. Üç grupta da reytinglerde birinci oldu. Tüm kişilerde, yüzde 7.72 reyting, yüzde 16,23 izlenme oranı, A/B sosyo ekonomik tablosunda 7.62 reyting elde etti. Ayrıca, yüzde 17,11 izlenme oranı 20+ABC 1’de, yüzde 7,35 reyting ve yüzde 15,53 izlenme oranı ile zirveyi kimseye kaptırmadı. Yeni başlayan bir dizinin, bu kadar yüksek bir başarı sağlaması izleyicilerin çok alışık bir durum olmadığı anlaşılıyor. Genellikle, yeni başlayan diziler iki ya da üç bölümde yayından kalkabilirken, Kardeş Çocukları dizisinin piyasaya hızlı bir giriş yaptığı görülüyor. Senaryosu ve hikayesi içinde oldukça sıkı çalışıldığı tahmin ediliyor. Şimdi dün akşam ki bölümde neler yaşandı? Hatırlayalım.

3.BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

İki kardeş Ümran ve Umay yıllar sonra karşı karşıya geldi. Bu karşılaşma sadece ikisi için değil, Hayat içinde oldukça sarsıcı oldu. Ümran, Hayat’ı da alıp köye geri döndü. Ancak, aradan geçen onca zamandan sonra, ne köy ne de Hayat eskisi gibi kalmayı başarabilmiştir.

Hayat başına gelenlerin acısını her fırsatta annesinden çıkarmayı ihmal etmedi. Sürekli Ümran’a suçlayıcı tavırlarla yaklaşması izleyicinin dikkatinden kaçmadı. Umay ise onlardan kurtulduğu için kısa bir süre de olsa rahat nefes aldığını düşündü. Fakat, kendi başını nasıl büyük bir bela içine soktuğunun farkına varmadı. Hayatında yer alan tüm krizleri yönettiğine inandı.

Diğer taraftan, Yıldırım ise hayatını tamamen değiştirecek sırlara adım adım yaklaştığından habersizdi. Her hamlesinde, Umay’ın dünyasına biraz daha yakınlaştı.

Hayal, Volkan’la ilgili büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Bu durumun sonuçları, hem Umay’ın hesaplarını, hem de Ümran’ın ümitlerinin yerle bir olmasına neden oldu. Umay yaptığı şeytani anlaşmanın bedeli ödemek üzereyken, Yıldırım ve Umay beklemedikleri anda geçmişleriyle karşı karşıya geldi.