Kardeş Çocukları Dizisi İzleniyor mu? Reytingleri Nasıl? Total – AB Sonuçları


Güncelleme: 28 Ocak 2019 : 11:30
0
Kardeş Çocukları Çağrı Lostuvalı

Star TV ekranlarının yeni ve iddialı dizilerinden biri olan Kardeş Çocukları, iddialı kadrosu ve tanıtımlarıyla bir hayli dikkat çekiyor. Dram türünde bir dizi olacak olan Kardeş Çocukları konusuyla da genel seyirciyi ekrana bağlayacağa benziyor. İddialı kadrosuyla ve dikkat çeken fragmanlarıyla da seyircinin daha şimdiden ilgisini yakalamaya başlayan Kardeş Çocukları dizisinin kadrosunda Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Murat Daltaban, Afra Saraçoğlu, Alara Turan, Batuhan Ekşi, Evrim Doğan ve Nilay Erdönmez gibi isimler yer alacak

Dizinin yapımcılığını üstlenen şirket Gold Film olacak. Senaryosunu Sırma Yanık üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Faruk Teber oturacak. Başarılı dizilere imza atan Gold Film bakalım yeni dizisinde de aynı başarıyı yakalayabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Kardeş Çocukları Dizisi Konusu Ne?

Farklı hayatlara sahip iki kardeşin yaşamlarını ele alan dizinin merkezlerinde ise tek bir adam var Yıldırım Saner (Mehmet Aslantuğ) ve çocuklarının hikayesini ekrana taşıyor.

Kardeş Çocukları İzleniyor mu? Reytingleri Nasıl Geldi?

Dizi Pazar akşamları reyting yarışına dahil oldu ve rakiplerine baktığımızda ise Savaşçı, Elimi Bırakma ve Bir Litre Gözyaşı dizilerini görüyoruz. Yarışma formatında da O Ses Türkiye karşımıza çıkıyor. Dizi özellikle Total seyircinin ilgisini çekeceğe benziyor.

Peki reyting sonuçları nasıl geldi? Pazar gününün zirvesinde hangi yapım yer aldı?

Yeni dizi Kardeş Çocukları izlendi mi? İzleniyor mu? Reyting oranlarından ne kadar pay alabildi? Kardeş Çocukları dizisi TOTAL grubunda ne kadar izlenme payı aldı? Kardeş Çocukları  dizisi AB grubunda ne kadar izlenme payı aldı? Kardeş Çocukları ABC1 grubunda ne kadar izlenme payı aldı? İşte tüm bu soruların cevaplarını veren reyting sonuçları:

Kardeş Çocukları Reyting Sonuçları Nasıl?

Kardeş Çocukları dizisiyle ve reytingleriyle alakalı olarak yarın sabah 10:30’da detaylı yorumlar burada olacak. Dizi eğer rakipsiz şekilde iyi bir izlenme yakalayamazsa rakipleri geldiği hafta nasıl bir performans gösterecek burada yorumlarla yanıt bulacak. Dizi ilk bölümüyle beklentileri karşılamış görünüyor. Totalde genel seyirciyi güzel şekilde yakalasa da AB grubunda nispeten biraz daha düşük başladı.

TOTAL 5,03 / 10,67

AB 3,23 / 7,79

ABC1 4,41 / 9,88