Kanal D Şöhret Kafası Yarışması Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu ve Detaylar


Güncelleme: 28 Haziran 2018 : 13:13
2

Kanal D ekranlarında yaz sezonu için hazırlanan yeni yarışma programı “Şöhret Kafası” Temmuz ayının 9. Günü ekranlara gelecek. Yeni yarışmanın sunuculuğunu ise Eser Yenenler yapacak. Peki Şöhret Kafası’na nasıl başvurulur? Başvuru formu ve dikkat edilmesi gerekenler neler? İşte merak edenler için yazımız sizler için.

“Açılsın kapılar, yansın ışıklar, tutulsun nefesler” sözler ile tanıtılan yarışmanın ayrıntıları hanüz gelmese de bazı bilgiler elimize ulaştı. Yarışma, kısaca herkesin kafasına göre davrandığı ve tamamen  doğaçlama bir formatla karşımıza gelecek. Yarışmayı BKM mutfak ekibinden tanıdığımız Eser Yenenler sunacak.

Yarışmaya başvurular Kanal D’nin resmi internet sitesi üzerinden yapılacak. Başvuru formunda ad, soyad, doğum tarihi, medeni durum gibi kişisel bilgiler ile kısaca karakter tanımı, neden yarışmaya katılmak istendiği ve daha önce her hangi bir yarışmaya katılıp katılmadığı gibi bilgilerin yazılması gerekiyor.

Şöhret Kafası başvuru formunda istenilen bilgiler şu şekilde. Önce adınızı soyadınızı cinsiyetinizi doğum tarihinizi boyunuzu kilonuzu eğitim durumunuzu Mesleğinizi yaşadığınız şehri medeni durumunuz ev telefonunuzu cep telefonunuzu iyi mail adresinizi yazdıktan sonra karakterinizi bir kaç kelime ile açıklayabileceğiniz bir buton ile daha önce TV programına katılıp katılmadığınız sorusu ile herhangi bir sağlık sorununuz var mı varsa bu sağlık sorunu ne olduğu ve son olarak programa neden katılmak istediğinizi yazıp gönderebileceğiniz bir form.

Yeni yarışma ile ilgili detaylar geldikçe haberimiz güncellenecektir. Yeni yarışma Şöhret Kafası tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Eser Yenenler Kim? Eser Yenenler Sevgilisi Berfu Yıldız Kim?

Kanal D Şöhret KAfası Tanıtım Videosu

2 YORUMLAR

Comments are closed.