Kalbimdeki Deniz Raşel Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı?


Güncelleme: 3 Şubat 2018 : 23:29
2

Kalbimdeki Deniz’de yeni bir ayrılık mı var? Mirat’ın eski eşi Raşel oğlu ve eski eşine yeni kavuştum derken diziden ayrılacak mı? Kalbimdeki Deniz Raşel Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı? Kalbimdeki Deniz Raşel (Simge Selçuk) diziden ayrılacak mı? Ölüyor mu?

Aile, aşk, dram türünde Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Kalbimdeki Deniz’de yeni bir ayrılık rüzgarı esiyor gibi. Diziye 2. sezonda katılan Raşel ilk önce iyi duygularla karşımıza çıksa da daha sonra içindeki kötü insanı açığa çıkarmıştır. Raşel diziye girdikten sonra bir çok defa ölümden dönmüştür. İlk olay Mirat’ın teşekkür yemeğinde yaşanmıştır. Mirat, Nejat ve gençlerin yardımıyla kafesini onaran Deniz’in çiftlikte verdiği teşekkür yemeğinde Raşel vurulmuştur. Mirat’ı öldürmek için gelen kişinin önüne atılan Raşel silahtan çıkan merminin hedefi olur.

Raşel öldü mü ölecek mi diziden ayrılacak mı soruları o anda da sosyal medyada sorulmuştur. Ancak çokta uzun sürmeden Raşel karakterinin ölmeyeceği ve diziye iyileşerek devam edeceği bilgisi geldi. Peki daha sonra ne oldu?


Kalbimdeki Deniz Mirat Ve Raşel’in Oğlu Kim- Gerçek Adı Nedir- İşte Ayrıntılar<<<tıkla


Raşel Mirat’ı yeniden kazanmak için oğlu Yosef ile beraber Mirat’a yakın durmaya başlatır. Önce iyi tavırlarla bizlere de kendisini sevdiren Raşel daha sonra bu karakterinden uzaklaşmıştır. Raşel Mirat’ı yeniden kazanmak için hem Deniz’e hem de çocuklarına kötü davranmaya başlamıştır. Yosef’i de kendisine küstüren Raşel için yaptıklarının cezasını çekme sırası gelmiştir.

Raşel diziden ölerek ayrılacaktır. Mirat’ın kaybolduğu sırada Raşel yine kötü tavırlarına devam etmiş, Deniz’in çocuklarına bağırmış ve böylece Yosef’i de kızdırmıştır.

Comments are closed.