Kalbimdeki Deniz Özgür Kimdir? Gerçek Adı Sevgilisi Nereden Tanıyoruz


Güncelleme: 20 Şubat 2018 : 01:44
1

Ekranların severek izlenen dizisi Kalbimdeki Deniz tüm heyecanıyla devam ediyor. Kim zaman kayıpları kimi zaman yeni oyuncularıyla adından söz ettiren diziye 2 yeni isim dahil oldu. Kalbimdeki Deniz 58. bölümden itibaren Özgür karakteriyle diziye katılan oyuncu kim? Kalbimdeki Deniz Özgür kim? Gerçek adı, yaşı sevgilisi ve rol aldığı diziler hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında.


Kalbimdeki Deniz Nevin Kim? Psikolog Nevin Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Dramatik konusu ile izleyenlere duygusal dakikalar yaşatan ekranların uzun soluklu dizisinde son zamanlarda yaşanan olaylara izleyiciler bile zor yetişiyor. Mirat’ın kaybolması, Mustafa’nın ölümü ve Ece’nin yaşadıklarına dayanamayıp öfke krizleri geçirmesi herkesin hayatını alt üst eder. Mustafa’nın ölümüyle büyük bir yıkım yaşayan Ece bir türlü toparlanamaz. Yakıp yıkar ve evden çıkar. Mirat Ece’nin geride bıraktığı oğlu Yusuf’u, Deniz ise kızı Ece’nin tarafını tutar.

Mirat ve Deniz’in aşkı bir kezde çocukları yüzünden sınanacaktır. Diğer taraftan İzhak’ın polisten kaçtığını öğrenen Hülya onun gerçekleri anlatmasının önüne geçmek ister. Hülya İzhak’ın Mirat’a yada adalete gerçekleri açıklamasını engellemek için elinden geleni yapacaktır. Ece’yi psikoloğa gitmek için ikna eden Deniz çok umutludur. İşte bu noktada diziye iki yeni isim dahil oluyor. Ece’nin psikoloğu rolünü Nevin karakteriyle Dilşad Bozyiğit canlandırırken onun oğluna hayat veren Özgür ise Can Albayrak tarafından izleyiciye aktarılıyor.

Etkileyici oyunculukları ve başarılı senaryosuyla izleyenlerin heyecanını her daim diri tutmayı başaran projelerden birisi. Diziye yeni dahil olan Özgür ve Nevin herkes için yeni başlangıçlara sebep olacaktır. Diziye yeni dahil olan oyuncularla birlikte Kalbimdeki Deniz dizisi hakkında çıkan erken final iddiaları da yalanlanmış oldu. Peki Kalbimdeki Deniz Özgür kim? Kalbimdeki Deniz Özgür hakkında tüm merak edilenler…

Kalbimdeki Deniz Özgür Kim? Can Albayrak

Kalbimdeki Deniz Özgür karakterine hayat veren oyuncu 1989 Ankara doğumludur. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden başarıyla mezun olmuştur. Biz onu Unutma Beni isimli günlük dizide canlandırdığı Selim karakteriyle tanıyoruz. Ardından Azim Kahramanı Ayşe dizisiyle kariyerine devam etmiştir. Her yeni projeyle daha da ustalaşan genç oyuncu son olarak Babam ve Ailem, Kanatsız Kuşlar  dizilerinde rol almıştır. Kalbimdeki Deniz Özgür karakteriyle kendisine başarılar dileriz.

Sizce Özgür diziye Ece için mi dahil oldu? Özgür Ece çiftini nasıl buluyorsunuz? Özgür Mustafa’yı unutturabilecek mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

1 YORUM

  1. ne alaka özgür mustafayı unutturabilecekmi?ecenin umurunda bile değilki mustafa.çoktan unuttu onu.ayrıca ne alaka özgür ece çifti.kıza 4.sevgilimi yapıcaklar şimdide daha neler!daha yusufla yeni oldular üstelik evlendiler özgürde kimmiş ya?başrolün oğlu dururken diziye sonradan giren birini yapıcaklar eceye yuh artık ama!ece ve yusuf daha yeni oldu birde özgür çıkartmayın başımıza yetti artık ya!biz ece ve yusuf mutluluğunu görmek istiyoruz başka birşey değil.bırakın özgürü mözgürü!

Comments are closed.