Kalbimdeki Deniz Ece Ölecek mi? Öldü mü? Ayrıntılar


Güncelleme: 12 Şubat 2018 : 23:13
1

Kalbimdeki Deniz bu haftaki 57. Bölüm fragmanında görülenlere göre Ece ticari bir takside seyir halindeyken trafik kazası gerçekleşir. İki araba çarpışıyor ve şiddetli çarpma sonucu Ece başını vuruyor. Kaza sonunda Ece Ölecek mi? Kalbimdeki Deniz Ece diziden ayrılıyor mu? Merak edilen tüm bilgiler haberimizin devamında.

Fox tv ekranlarının sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz her geçen gün reyting yarışındaki başarısız gidişatından dolayı diziye heyecan getiriyorlar olabilir. Reytingleri arttırma adına Ece karakterini öldürüp diziden çıkarmayı düşünüyor olabilir. Daha önce de Yosef diğer adı Yusuf için aynı tarz uygulamalar gerçekleşti.

Uzun süre Yusuf  öldü mü ölecek mi diye düşünürken Yosef diziye devam etti. Senaristler, diziye canlılık getirmek için bu kez de Ece karakterini kaza ile ilişkilendirerek, izleyicilerin aklına diziden ayrılık düşüncelerine girmelerine vesile oldu. Bizce bu da Yosef gibi ölmeyecek ve diziye devam edecek. Bir müddet hastane sahnelerinden sonra evine geri dönecek. Sizce nasıl olmalı Ece Ölecek mi diziden ayrılacak mı?

[kirmizitext]Kalbimdeki Deniz Mirat Ölecek mi? Öldü mü? Diziden Ayrıldı mi[/kirmizitext]

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir. Ve asıl hikaye o zaman başlar.

Kalbimdeki Deniz Ece’nin Kaza Anı İzle

Comments are closed.