Kalbimdeki Deniz Mirat Ölecek mi? Öldü mü? Diziden Ayrıldı mi


Güncelleme: 4 Şubat 2018 : 00:07
2

Kalbimdeki Deniz’de Yosef yada Mustafa ölecek diye beklerken beklenmedik bir gelişme oldu. Mirat  öldü mü ölecek mi soruları kalplerin ritmini değiştirmeye yetti. Kalbimdeki Deniz 55. bölümde Mirat kaybolmuştur. Hülya, Şebnemden intikamını almış ve sıra Deniz ve çocuklarına gelmiştir. Ancak Mirat buna izin vermemiştir. Kalbimdeki Deniz Mirat Ölecek mi? Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı?

Hülya kötü emelleri uğruna planlarını tek tek uygulamaya geçmiştir. Önce Şebnem’i komalık etmiştir. Diğer taraftan yeni adımını Deniz ve çocukları için atacaktır. Hülya kini ve intikam duygusuyla gözü hiçbir şeyi görmemektedir. Mirat kaybolmuştur. Deniz Mirat’ı beklemektedir. Ondan bir haber duymak için sabaha kadar denizin yanında beklemiştir. Mirat’ı ölü yada diri bana getirin diyen Deniz Mirat’a kavuşmak için her şeyi yapmaktadır. Peki Mirat ortaya çıkacak mı? Yoksa Mirat ölecek mi?

[kirmizitext]Kalbimdeki Deniz 2017-2018 Final Mi Yapacak Sezon Finali Mi<<<tıkla[/kirmizitext]

Hülya Mirat’ı uzak bir yerde at bakmaya yollamıştır. Tabi orada Mirat’a tuazk kurmuştur. Mirat atlara bakmaya giderken bir kamyon Mirat’a çarpar. Mirat çarpmanın etkisi ile denize düşer. Mirat yüzerek kendisini kıyıya atar. Kıyıda baygınlık geçiren Mirat kendisini kaybeder. O sırada Mirat’ı köylüler bulur ve yaralarını tedavi ederler. Tabi Mirat şoktadır ve henüz uyanmamıştır. Bu yüzden diğerleri Mirat’ı öldü zannederler.

Bildiğiniz gibi son zamanlarda özellikle sosyal medyada Kalbimdeki Deniz final yapacak haberleri sıklıkla okunmaya başlandı. Konu ile ilgili ciddi anlamda çok fazla haber paylaşıldı. Bizim de bu konu ile ilgili sağlam kaynaklardan ciddi paylaşımlar okuduk. Bu anlamda finale yaklaşan dizi senaryo gereği bazı karakterleri öldürüp diziden çıkartabilir. Ancak Mirat’ın öleceğini düşünmüyorum ancak Mirat yerine Raşel ölecektir. Raşel nasıl mı ölecek işte detaylar. Aşağıdaki bağlantıdan ayrıntıları okuyabilirsiniz.

[kirmizitext]Kalbimdeki Deniz Raşel Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı?<<<Tıkla[/kirmizitext]

2 YORUMLAR

Comments are closed.