Kalbimdeki Deniz Nevin Kim? Psikolog Nevin Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 19 Şubat 2018 : 22:57
1

Dram, aşk ve aile konularını en güzel şekilde işleyen Kalbimdeki Deniz, son zamanlarda yollarını ayırdığı oyuncuların boşluğunu yeni isimlerle doldurmaya çalışıyor. Kalbimdeki Deniz dizisine 58. bölümde dahil olan psikolog Nevin kim? Kalbimdeki Deniz Nevin kim? soruları uzun zamandır izleyenler tarafından sorgulanmaya başladı. Konuya dair detaylı bilgiler haberimizin devamında…


Kalbimdeki Deniz İzak Kimdir? Caner Kurtaran Hakkında Her Şey?


Deniz zor günler geçiren Ece’yi psikoloğa gitmeye ikna eder. Ece’nin psikoloğu olarak diziye dahil olan Nevin karakterine yılların deneyimli oyuncusu Dilşad Bozyiğit hayat veriyor. Üst üste yaşadığı acılara dayanamayan Ece’nin öfke patlaması yaşayarak evden ayrılması evdeki dengeleri tekrar alt üst eder. Yaşananlarda kendilerine düşen payı sorgulayan Mirat ve Deniz hatalarıyla yüzleşmek zorunda kalırlar. Mirat, Ece’nin bırakıp gittiği oğlu Yusuf’u düşünürken, Deniz öfke krizi yaşayan evi terk eden kızının tarafını tutacaktır.

Mirat ve Deniz’in aşkı bu defada çocuklarına olan bağlılıkları ve sevgileriyle sınanacaktır. Kızının yaşadığı zor günleri en az hasarla atlatması için çabalayan Deniz Ece’yi psikoloğa gitmeye ikna edecektir. Ece’nin psikoloğa gitmeyi kabul etmesiyle Kalbimdeki Deniz dizisine yeni bir oyuncu dahil oldu. Kalbimdeki Deniz dizisinde 58. bölüm de psikolog Nevin rolüyle katılan isim Dilşad Bozyiğit.

Kalbimdeki Deniz Nevin kim? Kalbimdeki Deniz Psikolog Nevin karakterine hayat verem Dilşad Bozyiğit, 11 Ekim 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi almıştır. 2003 yılında Kurşun Yarası dizisinde Zehra, 2008 senesinde Parmaklıklar Ardında dizisinde Özge rolüne hayat vermiştir. on olarak Anneler ve Analar dizisiyle izleyici karşısına çıkan Dilşad Bozyiğit, Pınar rolünü canlandırmıştır.

Dilşad Bozyiğit’in başlıca rol aldığı projeler; Yedi Numara, Şarkılar Seni Söyler, Kadın Her Zaman Haklıdır ve Rüya. Şimdilerde Kalbimdeki Deniz Nevin karakterine hayat veren oyuncuya yeni projesinde başarılar dileriz.

 

Comments are closed.