Kalbimdeki Deniz 24 Şubat Var Mı Yok Mu? Neden Yayınlanmıyor


Güncelleme: 18 Şubat 2018 : 23:54
0

Fox Tv’nin ilgiyle takip edilen dizisi Kalbimdeki Deniz’den  şaşırtan bir karar geldi. Dizinin takipçileri cumartesi akşamı dizinin yeni bölümünü beklerken farklı bir programla karşı karşıya gelince Kalbimdeki Deniz neden yayınlanmıyor? Kalbimdeki Deniz bitti mi? sorularına yanıt aradı. İşte Kalbimdeki Deniz 25 şubat cumartesi var mı yok mu neden yayınlanmıyor sorularının yanıtı….


Kalbimdeki Deniz Ece Ölecek mi? Öldü mü? Ayrıntılar


Diziseverlere güzel haber verelim. Dizi iki sezondur cumartesi akşamları ekrana gelirken son dakika değişikliğiyle pazartesi akşamları yayınlanma kararı aldı. Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği ,Serdar Soydan, Berat Deniz Demirbilek ve Kerem Bozok’un senaryosunu kaleme aldığı Kalbimdeki Deniz yeni yayın gününde izleyiciyle buluşacak. Başrollerinde Kutsi, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu ve Hakan Eratik’in paylaştığı dizi neden gün değiştirdi?

Fox’un sevilen dizisi Kalbimdeki Deniz cumartesi akşamları Fazilet Hanım ve Kızları, Kal Gidelim, Yeni Gelin, Bahtiyar Ölmez ve Gülizar dizileriyle reyting savaşı verirken son zamanlarda düşüşe geçen reytinglerini kurtarmak için gün değiştirme karar aldı. Fakat cumartesi gününden pazartesi gününe geçme kararı alan dizinin akıbeti ne olacak? Diziyi yeni gününde neler bekliyor? Pazartesi günleri yayın hayatına devam edecek dizi, aynı gün Çukur, Söz ve Siyah Beyaz Aşk gibi reytinglerde zirveyi zorlayan yapımlarla mücadele verecek. Genel olarak bakıldığında bu kararın Kalbimdeki Deniz dizisi için oldukça riskli olduğu ön görülüyor. Pazartesi gibi zorlu bir güne alınan Kalbimdeki Deniz aynı başarıyı pazartesi akşamları gösterebilecek mi?

Kalbimdeki Deniz 24 şubat cumartesi neden yok? Kalbimdeki Deniz var mı yok mu? sorularının yanıtını sizlerle paylaştık. Siz de bu konu hakkındaki düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Kalbimdeki Deniz 58. bölümü ile 26 şubat pazartesi Fox Tv’de