Kalbimdeki Deniz Raşel Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 26 Kasım 2017 : 00:43
1

Fox Tv’nin ilgiyle takip edilen dizisi Kalbimdeki Deniz her hafta yepyeni heyecanlarla izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor.Dizide Mirat’ın eski aşkı rolünü canlandıran Raşel kimdir? Diziye Raşel karakteriyle dahil olan Simge Selçuk hakkında merak edilenler…

Töre, aşk,  ihanet ve zengin hayatların arka yüzünde saklı sıkıntılarını konu alan dizi her kesimden insanın kendi hayatından izler bulacağı senaryosuyla hatırı sayılı bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Kadrosunda Kutsi, Özge Özberk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Hakan Eratik, Hakan Vanlı ve Güzin Usta gibi oyuncuların yer aldığı diziye 2. sezonda dahil Raşel kimdir? Dizinin sıkı takipçileri Kalbimdeki Deniz Raşel kimdir sorularına yanıt aradı.

Kalbimdeki Deniz dizisinde Mirat’ın eski aşkı Raşel karakterini canlandıran oyuncu Simge Selçuk’tur. Dizide Mirat’ın ilk aşkı ve çocuğunun annesi rolünde izleyici karşısına çıkmış ve herkesi şok etmiştir.

Yıllar önce Mirat’ı terk edip giden Raşel’in yıllar sonraya ortaya çıkması herkesin kafasını karıştırdı. 20 yıl sonra ortaya çıkan Raşel, Mirat ve Deniz’i nasıl etkileyecek?

Kalbimdeki Deniz Raşel Öldü mü? Diziden Ayrıldı mı?

Kalbimdeki Deniz Raşel Kimdir? Simge Selçuk

Son olarak Güzel Köylü dizisinde izlediğimiz Simge Selçuk, 1975 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Ankara Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Sahne Sanatları Bölümünde bitirmiştir. Aliye, Kader, Küçük Kadınlar, Avrupa Avrupa ve Güzel Köylü dizilerinde rol almıştır.

Comments are closed.