Kalbimdeki Deniz Fatih Kimdir? Gerçek Adı-Karakter Analizi


Güncelleme: 9 Eylül 2017 : 23:53
0

Kalbimdeki Deniz yeni sezona yeni hikaye ve yeni oyuncularla giriş yaptı. Dizinin yeni sezon ilk bölümünde motosikletli bir çocuk diziye giriş yaptı. Yeni sezon yeni oyuncu Fatih kimdir?

Fox ekranlarında sevilerek izlenen Kalbimdeki Deniz yeni sezonda da oldukça sevilecek gibi. Kalbimdeki Deniz dizisine yeni sezonla birlikte yeni oyuncular da dahil olmaya başladı. Başrollerini Özge Özberk ve Kutsi’nin paylaştığı Pastel Film imzalı Kalbimdeki Deniz dizisinin yönetmen koltuğunda Aysun Akyüz yer alırken senaristliğini Funda Çetin yapıyor.

Dizide geçtiğimiz sezon Alihan tekrar dönmüş ve Deniz’in hayatını yeniden altüst etmiştir. Kızına yeni bir araba alan Alihan Ece ile gezerken Ece’nin acemiliğine denk gelmiş olsa gerek Çiftliğe fotoğraf çekmeye gelen görsel sanatlar mezunu olan Ece’nin de aklını çelecek gibi görünen yeni bir oyuncu dahil oldu.


Kalbimdeki Deniz Yeni Sezon Gizli Fotoğraf Çeken Kim?


Motosikletli, siyah giyimli ve esrarengiz kişilik Fatih kimdir? Fatih aynı zamanda sezonun ilk bölümünde Ece’nin fotoğraflarını çeken kişidir. Ece ile ilgili planlarının olduğunu söyleyen Fatih dizide önemli bir yerde durmaktadır. Peki Fatih karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Kalbimdeki Deniz Fatih karakterini canlandıran oyuncumuzun ismi Uğur Yıldız’dır. Uğur Yıldız ve karakteri hakkında hazırladığımız haberimizi aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz. Sizlerde oyuncu hakkında görüş ve düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Fatih, Mirat ve Raşel’in oğludur. Detaylar aşağıdaki linkte.


Kalbimdeki Deniz Mirat Ve Raşel’in Oğlu Kim- Gerçek Adı Nedir- İşte Ayrıntılar