Kalbimde Ki Deniz 2017-2018 Final Mi Yapacak Sezon Finali Mi


Güncelleme: 31 Mart 2017 : 19:58
3

Fox Tv ekranlarında yayınlanan ilgi ile takip edilen Kutsi’nin başrollerinde olduğu dizi Kalimde ki Deniz yaz döneminde final mi yapacak yoks sezon finali mi merak edenler için açıyoruz bu konuyu. Fox Tv’nin yeni Dizilerinden Kalbimde Ki Deniz oldukça beğenilen ilgi gören yapımlar arasında yerini almayı başardı bu nedenle dizi yaz döneminde Sezon Finali yapacak eylül dönemin de ise tekrar kanalında ki yerini alacak.

Dizinin izlenme oranları reytingleri oldukça yüksek dizi yayınlandığı gün da karşısında güçlü bir rakip olmamasının da avantajını yaşıyor. Yeni Gelin , Adı Efsane, Seksenler ile aynı günde ekrana gelen dizinin tak güçlü rakibi tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor diyebiliriz.Yeni sezon başlangıcı ile birlikte yeni yapımlar da ekranlara gelmeye başlayacak dizinin başarısını etkileyecek bir yapım olmadığı takdirde 2018 Mayıs ayına kadar devam etmesi planlanan dizi mayısta final yaparak yerini yeni dizilere bırakacak.

Kutsi’nin rol aldığı diziler genellikle beğeniliyor ve izlenme oranları hiç düşmeden final yapana kadar dizi devam ediyor. Kalbimde ki deniz için de aynı şey geçerli olacak mı merakla bekliyoruz. Konusu oyuncuları oldukça beğenilen dizi 27  Mayıs günü sezon finali yaparak tatile girecek. Kalbimde Ki Deniz ile ilgili yorumlarınızı, Düşüncelerinizi fikirlerinizi yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

3 YORUMLAR

Comments are closed.