KADIN’DA HER ŞEYİN RENGİ DEĞİŞİYOR!


Güncelleme: 23 Mart 2019 : 22:59
0

Salı akşamları Fox ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk’un paylaştığı Kadın dizisinde olaylar çok farklı boyutlara gidiyor. İşte detaylar…

PIRIL VE BAHAR İTTİFAK MI OLUYOR!

Dizinin 55.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Tanıtımda Nezir’in Doruk’u öldürmeyip Sarp’ın öyle bilmesini sağladığı anlaşılıyor. Çünkü Doruk ve Nezir bahçede körebe oynamak üzerine konuşuyorlar. Fakat, şok bir ayrıntı dikkatleri çekiyor. Hem Pırıl’ı hem de Bahar’ı evinde tutan Nezir’e bıçaklar çekildiği görülüyor. Yemek masasında, karşı karşıya oturan Pırıl ve Bahar’ın aynı anda, bıçaklarını Nezir’e doğrultması ve birbirlerine bakması da izleyiciyi düşündürüyor. Oradan kurtulmak için birlikte hareket ettiklerine dair izlenimler uyandırıyor. Detayları Salı günü yayınlanacak bölümde göreceğiz. Ama, seyircilerin yaklaşık 10 bölümdür hikayenin, aynı yerde gezmesine sıkıldığı anlaşılıyor. Çünkü, Bahar ve çocukları önce dağ evinde, sonra da Nezir’in evinde yakalamaca oynuyor. Artık, herkes bu Nezir mevzusunun bitmesini ve Bahar’ın kendi hayatına dönmesini istiyor. Şimdi son bölümde neler olduğunu hatırlayalım.

54.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Arif, Bahar’ı korumak uğruna gerçekleri polise anlatamadığı için hapse girdi. Bu iftiradan kurtulması için iyi bir avukata ihtiyacı vardı.  Fakat, avukat Arif’in başka kadından olan çocuğu yani üvey kardeşi çıkınca, şoklar yaşandı.

Nezir ise Sarp’la bir oyun oynadı ve sonunda ona Doruk’un fotoğrafını verdi. “İnsanın bakmaya çok ihtiyacı oluyor” diye eklemeyi de ihmal etmedi. Nezir’in Doruk’u öldüreceği düşünülse de, sadece Sarp’a böyle gösterildiği anlaşılıyordu. Bölüm sonunda, Doruk Nezir ile birlikte gitti.