KADIN DİZİSİNİN 46.BÖLÜM 2.FRAGMANI YAYINLANDI!


Güncelleme: 17 Ocak 2019 : 17:48
0

Başrollerinde, Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un yer aldığı, Kadın dizisi yeni bölümleriyle gelme hazırlıklarına devam ediyor. Salı akşamları Fox ekranlarında yerini alan yapımın, merak uyandıran ikinci fragmanı çıktı. İşte Detaylar..

SARP BAHAR VE ÇOCUKLAR BİR EVE YERLEŞİYOR!

Fragmanı izlediğimizde, Sarp’ın Bahar ve çocukları alıp güvenli bir eve getirdiği görülüyor. Çocukların eski aile ortamlarında kendini mutlu hissetmesi dikkatlerden kaçmıyor. Bahar kimin nerede yatacağını anlatırken, Doruk “Eskisi gibi sen babamla ben de, kardeşimle mi yatacağım” diye soruyor. Bahar ve Sarp tereddütle birkaç saniye birbirlerine baksalar da, Bahar durumu geçiştirmeyi başarıyor. “Ablan hasta olduğu için benim onunla yatmam lazım” diyor. Sarp’ın ne kadar üzüldüğü ekrana yansıyor. Görünüşe göre, Bahar güvenlikleri için Sarp’la gitmiş olsa bile, ona olan tutumundan taviz vermiyor.

PIRIL’DAN SÜRPRİZ ZİYARET!

Sarp uzun zaman sonra, ailesiyle huzuru bulmuşken birden kapı çalıyor. Doruk heyecanla kapıya koştuğu görülüyor. Babası Sarp, onu durdurmaya çalışsa da ne yazık ki başarılı olamıyor. Doruk kapıyı açtığında, karşısında Pırıl, onun oğlu ve Münir’i görüyor. Sarp’da onlarla göz göze gelip şok oluyor. Görünen o ki, Pırıl uzun bir süre Sarp’ın peşini bırakacak gibi gözükmüyor. Bahar’ın da bu süreç de oldukça yıpranacağı anlaşılıyor. İkilinin yeniden bir araya gelme ihtimalleri de, epeyi uzayacağa benziyor. Suat’ın Sarp’ı ortadan kaldırma çalışmaları da başarısız sonuçlandığı, göz önünde bulundurulduğunda, ilerleyen bölümlerde bunu tekrar deneyebileceği tahmin ediliyor. Çünkü, son bölümde de belirttiği gibi, Sarp hayatta olduğu sürece, Pırıl’ın yüzü gülmüyor. Peşinde savrulup duruyor. Diğer taraftan onun başındaki belalar Bahar’ı da etkiliyor ve öfkesini tetikleyeceğe benziyor. Üstelik, Sarp onlar gittikten sonra, Tarlabaşı’nda yaşananları da ondan saklıyordu. İlk fragmanın gösteriminden anlaşılıyordu.

KİMİN ÖLDÜĞÜ YENİ BÖLÜMDE!

Kadın dizisinin 46.bölümün ilk fragmanında, apartmandan bir ceset çıktığı görülüyordu. Enver’in korku dolu bakışlarından dolayı, herkes ölenin Hatice olduğunu düşünüyordu. Eğer ölen Hatice’yse, Bahar’ın uzun bir süre daha Sarp’a öfkesi geçmeyecek demektir. Ancak, başka bir iddia da, Yeliz karakterini oynayan “Ayça Erturan” için ortaya atılmıştı. Oyuncunun setten fotoğrafları gelmeye devam ettiği için, bu ihtimal de düşük kalıyor. Kimin öleceğini yeni bölümde göreceğiz.