KADIN DİZİSİNDE SARP’TAN ŞOK BİR HAMLE GELİYOR!


Güncelleme: 24 Şubat 2019 : 20:23
0

Başrollerini Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı, Salı akşamların reytingi kimseye kaptırmayan Kadın dizisinin 51.bölümünün 2.fragmanı yayınlandı. İşte detaylar..

SARP BAHAR’I ÖPÜYOR!

İlk tanıtımda, Bahar’ın Arif için “Sevgilim değil dedim. Onu sevmiyorum demedim” diye Sarp’a itirafta bulunması izleyenleri şaşırtmıştı. Bahar’ın gerçekten Arif’e karşı bir şeyler hissetmeye başladığına dair, kafalarda soru işaretleri oluşmuştu. Ancak, ikinci tanıtımda Sarp’tan gelen hamleyle seyircilerin ikinci kez şaşkına uğradığı görülüyor. Pırıl, Sarp’a “Bahar’ın bir sevgilisi olmasını hazmedemiyorsun” şeklinde meydan okuyor. Sarp ise, Pırıl ve çocukların hepsini bir süreliğine evden uzaklaştırıyor. Herkes gittikten sonra da, Bahar’ı öperken ekrana yansıyor. Fragmanda Bahar, bu durumdan çok da rahatsız gözükmüyor. Sosyal medyada ise, Bahar’ın büyük bir ihtimalle, onu itip tokat atacağı konusunda yorumlar dolaşıyor. Birçok izleyici ikisinin birleşmesini isterken, Arif’i destekleyen tarafın da az olmadığı anlaşılıyor. Büyük ihtimalle, Bahar Sarp’ı unutmamışsa bile uzun bir süre daha birleşebilecekleri düşünülmüyor. Çünkü, arkadaşının ölümünden ve başına gelen belalardan onu sorumlu tutuyor. Arif’e karşı gerçekten bir şeyler hissediyor mu? Yeni bölümlerde daha net anlayacağız. Şimdi son bölümde neler olduğunu bir kez daha hatırlayalım.

50.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Bahar, Yeliz’in ölümünden Sarp’ı suçlamış ve Arif’le birlikte arkadaşının mezarına gitmişti. Pırıl bu arada boş durmamış, Sarp’ı Bahar’ın sevgilisi olduğu konusunda doldurmaya çalışmıştı. Bu sebeple her şeyi ondan sakladığını savunmuştu. Bölüm sonunda ise, Bahar çocukları da alıp Arif’le kaçmaya çalışırken, Sarp’a yakalanmasıyla bölüm sona ermişti.

51.Bölüm fragman için tıklayınız.