KADIN DİZİSİNDE ÖLEN YELİZ ÇIKTI!


Güncelleme: 22 Ocak 2019 : 23:09
0

Başrollerinde, Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un yer aldığı Kadın dizisi bu akşam itibariyle yeni bölümleriyle ekrana gelmeye başladı. 45.bölümün sonunda bir kadının öldüğü söylenilmişti. Kim olduğu konusunda, türlü söylentiler yayılmıştı. Ancak sonunda o kişinin kimliği belli oldu. Ceyda ve Hatice kurtulurken, Yeliz maalesef hayatını kaybeden isim oldu.

NELER OLDU?

Sarp ve Bahar kaçmayı başarmıştı. Ancak, Nezir’in adamları bir kadının öldüğünü anlayınca olay yerinden uzaklaştılar. Arif Enver’e haber verdi. Şirin annesine bir şey olacak diye korkuya kapıldı. Çünkü evin basılacağından haberi vardı. Arif panik halde olay yerine geldiğinde, içeriden bir ceset çıkarıldı. Fragmanda herkes bu kişinin Hatice olduğuna inanıyordu. Fakat, Enver apartmana girdiğinde, önce perişan haldeki Ceyda merdivenlerden indi. Arkasından da Hatice’nin gözükmesiyle, ölen kişinin Yeliz olduğu anlaşıldı. Ambulans giderken, Ceyda arkasından ağladı.

OYUNCU NEDEN DİZİDEN AYRILDI?

Yeliz karakterine hayat veren Ayça Erturan’ın neden diziden ayrıldığına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor. Ancak, diğer karakterlere nazaran fazla bir işlevi kalmadığı için, rolüne bu şekilde son verildiği düşünülüyor. Yılbaşından sonra yapılan dizi çekimlerinde, oyuncunun instagramdan fotoğrafları gelmeye devam ediyordu. Bu sebeple diziden çıkmasına pek de ihtimal verilmiyordu. Görünen o ki, setten gelen resimler ilerleyen bölümlerde hatırlanması için çekilmiş, geçmişe yönelik flashbeck görüntülerine benziyor.

AYÇA ERTURAN KİMDİR?

Oyuncu, 1 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açmıştır. Tiyatro hayatının Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde kurslara gitmesiyle başladığı bilinmektedir. Lisans eğitimini, Marmara Üniversitesi Radyo Tv bölümünde okurken, Pera Güzel Sanatlar’da oyunculuk eğitimi almıştır. Avrupa Yakası, Bir Demet Tiyatro, Çok Güzel Hareketler Bunlar, Yağmurdan Kaçarken, Aşk Nerede gibi yapımlarda rol amıştır. 2015 yılında, Atv’de yayınlanan Evli ve Öfkeli adlı dizide, Ebru Gündübeyoğlu, Birce Akalay ve Yıldız Çağrı Atiksoy ile başrolü paylamıştır. Dizi, kocasından boşanıp, hayatını yeniden kurmaya çalışan dört kadının hikâyesini konu almıştır. Oyuncu, en son Kadın dizisindeki “Yeliz” rolüyle bilinmektedir.

Ayça Erturan’ın yeni bir proje ile anlaşması durumu olduğunda, sizlere gerekli bilgiyi vereceğiz.