KADIN DİZİSİNDE BAHAR ARİF’E Mİ ÂŞIK OLUYOR!


Güncelleme: 20 Şubat 2019 : 23:40
0

Kadın dizisinin dün akşam yayınlanan 50. bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı. Başrollerini Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizinin yeni bölüm fragmanı da izleyiciyi bekletmeden yayınlandı. Bahar’ın ağzından çıkan bir laf herkesi şok etti. İşte detaylar..

FRAGMANDAN BİLGİLER

Geçen bölümün son sahnesinde, Bahar çocuklarla birlikte Arif’le kaçmak üzereyken, Sarp’a yakalanmıştı. Fragmanda ise, Sarp ve Arif kavga ederken ekrana yansıdı. Arif, Sarp’ı zengin bir kadın için ailesini bırakmakla suçlarken, Sarp bu iddiaları sert bir şekilde ret ederken görüldü. Ancak, asıl şaşırtıcı gelişme ise sonraki sahnede yaşandı. Sarp, Bahar’a “Arif senin sevgilin mi” diye sorarken, Bahar “Hayır sevgilim değil” diye yanıt verdi. Sarp’ın bu yanıt üzerine yüzünde gülümseme belirdi. Fakat çok uzun sürmedi. Çünkü, Bahar “Sevgilim değil dedim. Onu sevmiyorum demedim” diye ekledi. Bu ucu açık itiraftan sonra, izleyicilerin kafasında da soru işaretleri oluşmaya başladı. Bazı seyirciler Bahar ve Sarp’ın bir araya gelmesini beklerken, Arif’i destekleyen taraf da çoğunluktaydı. Bahar gerçekten Arif’e karşı bir şeyler mi hissetmeye başladı? Yoksa Sarp’a öfkesinden mi öyle konuştu? İlerleyen bölümlerde daha net anlayacağız. Şimdi en son yayınlanan bölümde neler yaşanmıştı? Hatırlayalım.

BAHAR YELİZ’İN ÖLÜMÜNDEN SARP’I SUÇLADI!

Yeliz’in ölümünü öğrenen Bahar sinir krizleri geçirdi. Beklendiği gibi de Sarp’ı suçladı. Hatta, “Keşke sen ölseydin” diye ekledi. Yerinde daha fazla duramadığı için, tekrar Arif’i aradı ve beraber Yeliz’in mezarına gittiler. Mezarlıkta, Bahar annesi babası ve Ceyda ile karşılaştı.

PIRIL SARP’IN AKLINI ÇELMEYE ÇALIŞTI!

Bahar’ın Arif’le mezarlığa gitmesini fırsat bilen Pırıl, Sarp’a ikisinin sevgili olduğunu söyledi. Bunu bildiği için, bazı şeyleri ondan sakladığını ekledi. Ayrıca, Doruk ve Nisan’a da yakın olmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı.

ŞİRİN’E EV ARKADAŞI GELDİ!

Emre’nin cafesinde çalışan İdil ve Şirin tanıştı. İkisi de birbirlerinden hoşlanmadı ve Şirin onun işten kovulmasına neden oldu. İdil çaresizce Hatice’nin evinde kiracı olmayı kabul etti ve orda da Şirin’i görünce şok oldu.

51.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ