İSTANBULLU GELİN’DE ADEM’DEN FİKRET E YEŞİL IŞIK VAR!


Güncelleme: 31 Ocak 2019 : 22:57
0

Başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz’in paylaştığı ve Cuma akşamları Star’da ekrana gelen İstanbullu Gelin’in 70.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar..

FİKRET VE İPEK AYRILIYOR MU?

Geçen bölümde, Fikret’le evliliği sürekli sürüncemede olan İpek, kendisine ilgi gösteren Okan’a yanıt vermişti. İkisi birlikte barda içki içerken Fikret görmüştü. Yeni bölümde, Fikret’in bu duruma karşı öfkesini içinde tutamayacağı anlaşılıyor. Sinir krizi geçiriyor ve büyük bir acı yaşayacağı söyleniyor. Süreyya ve Faruk’da İpek’le konuşuyor. Ancak, vereceği kararı etkileyemiyorlar. İpek ise bu konuyla ilgili son olarak Nurgül’le konuşuyor. Ardından, Fikret’in ona büyük bir sürpriz hazırladığını öğreniyor. Bu bilgiden sonra ikili, ilişkilerinde yeni kararlar vermek zorunda kalıyor. İpek’in Fikret’le devam mı edeceği, yoksa yollarını tamamen mi ayıracağı da anlaşılmış oluyor.

ESMA’NIN HASTALIĞI KENDİNİ GÖSTERMEYE DEVAM EDİYOR

Diğer taraftan, Esma’nın hastalık belirtileri de kendini göstermeye devam ediyor. Süreyya’nın isa bu durumla ilgili acil bir karar alması bekleniyor.

ADEM DİLARA İÇİN BURSA’YA YERLEŞİYOR

Dilara bebeğini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldığı için, Bursa’da yaşamaya karar veriyor. Hemen, yerleşme çalışmalarına başlıyor. Fakat bu bilgiyi Güneş ile paylaşmıyor. Güneş’inde kafasında soru işaretleri oluşmaya başlıyor.

ADEM’DEN FİKRET’E ABİ KARDEŞ OLABİLİRİZ!

Fragmanın son sahnesinde, izleyenleri şaşırtacak bir gelişme göze çarpıyor. Fikret İpek’le yaşadıklarına üzülürken, kendini oldukça yalnız hissediyor. Beklenmedik bir anda ise karşısında Adem beliriveriyor. “Bu kez gerçekten abi kardeş olabiliriz” diyor. İpek ve Fikret’in evliliğindeki gelgitler de yeni bir başlangıca sebep olacağı anlaşılıyor.

69.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Esma ve Garip balayına gitmiş ve bu zorlu dönemi hal edeceklerine inanmışlardı. Faruk için bu durumla baş etmek zor gelse de, Süreyya sayesinde kendine güç toplamaktadır. Diğer taraftan Süreyya ve Dilara tartışması yaşandı. Dilara bebeğini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya geldi. Adem ile bir yüzleşme yaşadı. Ancak, asıl büyük olay İpek ve Fikret cephesinde meydana geldi. İpek kendisine ilgi gösteren çocukluk arkadaşı Okan’ın dışarı çıkma teklifini kabul etti. İkisi birlikteyken de Fikret onları gördü ve şok oldu

İstanbullu Gelin yeni bölümüyle 1 Şubat Cuma akşamı Star ekranında olacak