İstanbullu Gelin 83. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Esma’ya Yeni Bir Atak Geliyor!


Güncelleme: 1 Mayıs 2019 : 17:17
0
istanbullu-gelin-83.bölüm Fragman

Star Tv’nin başarılı yapımı sadece Türkiye de değil   İsrail tvlerinde de beğeniyle izlenen dizi yayınlandığı günde reytinglerde güçlü yapımlarla yarışsa da başarılı olmuştur.  Dizinin 82. Bölümünde; Geçmiş yaşantısı yüzünden buhrana giren  Süreyya, kendisini seven insanların ve  Faruk’un desteği ile hayata  tutunmuştur.

Senem için ise  Süreyya’nın onu affetmesini beklemektedir.  Süreyyan her şeyi sindirip  Senem’i affedecek mi? Esma ise  hala bir şeyler hatırlıyorken ailesiyle ilgili bazı gelişmelere imza atar.  Konak ta işler düzelirken sürpriz bir hava ile ortalık  bayram havasına bürünür. Gülistan hamiledir.  Nazif’in ise bayram kutlamaları bütün konağı neşelendirir. Esma’nın gelen atak ise  herkese zaman daralıyor haberini getirir.

Esma’yı Çıldırtan  Haber

İstanbullu Gelin’in son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Esma’ya neler oluyor ? Kendine gelince  ve ben yaptım diyen Esma gerçekleri öğrenince çılgına dönüyor. Odasını birbirine katan  ‘hiç kimseyi istemiyorum’ diye bağıran Esmaya bu sefer ne oldu ? Konaktaki telaşın sebebi nedir?  İşte İstanbullu Gelin 83. yeni bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız.

İstanbullu Gelin 82. Bölüm Önizlemesi

Esma hastalığının ilerlediğinin farkındadır ve artık  Süreyya ya her şeyi emanet etmek  istiyor. Daha önce bu konuyu Süreyya ile konuşan Esma konuyu yeniden açıyor. Süreyya bu duruma şuan hazır olmasa da Esmayı üzmek istemiyor. Konaktaki kara  dumanı dağıtan bir haber geliyor.  Gülistan’ın  hamilelik sevinci yaşanıyor. Gülistan’ın hamile olduğu haberi herkesi çok mutlu ediyor.

Esma bir atak daha geçirince bu durum  Garibi çok üzüyor. Olanları kendisi kaldıramıyorken Esma’ya anlatmak zorunda kalan Garip şimdi Esma’yı toparlamak zorunda. Konaktakilerin artık bu durumu kabullenip Esma’ya daha iyi gelecek bir şeyler bulmak zorunda olduğu fark ediyor.  Faruk ile Süreyya ise ortalığı nasıl toparlayacak. Final yaklaşırken neler olacak gelecek bölümlerde göreceğiz.

 

.