İntiharcı Dizisi Oyuncuları Kimler Kim Hangi Rolde Oynayacak


Güncelleme: 12 Şubat 2018 : 23:56
0

Yeni sezon için büyük bir proje çalışması olduğunu daha önce duyduğumuz İlker Kaleli ekranlarda yerini alıyor. İntiharcı dizisi ile seyirci karşısına çıkacak olan İlker Kaleli için heyecan dolu bekleyiş devam ediyor.

2018 Ocak ayında yayında olması planlanan Dip Dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? İntiharcı dizisi başrol erkek oyuncusu ve intiharcı dizisi başrol kadın oyuncusu kim? Dip dizisi konusunun ne olduğu merak edilen sorular arasında. Daha önce Poyraz Karayel dizisinde kendini gösteren ve büyük bir başarın elde eden İlker Kaleli şimdi ise Dip dizisinde boy gösterecek. Yetenekli oyuncu aynı zamanda yakışıklılığı ile genç kızların gözdesi.

Star tv de ekranlara gelecek olan Dip Puhu tv de yayınlanmak üzere çalışmalarının sonuna yaklaştı. Başar Başaran ve Emre Özdür’ün kaleminden çıkan senaryo ile ekranlara gelecek olan yapım herkesin gözdesi olmaya aday.

Dip dizisinin konusu ile ilgili açıklama henüz yapılmadı. Fakat konusunun yediden yetmişe herkesin ilgi alanına gireceği gelen haberler arasında.Oyuncu kadrosu ise sır gibi saklanmaya devam ediyor. Şimdilik Dip dizisinin oyuncu kadrosundan sadece İlker Kaleli açıklanmış durumda. Peki İlker Kaleli kim daha önce hangi dizilerde rol aldı sizler için haberimizde.

Dip Dizisi Tüm Oyuncu Kadrosu

İntiharcı İlker Kaleli Kimdir? Oynadığı Diziler Nelerdir?

İntiharcı dizisi başrol oyuncusu olarak ekranlara gelecek olan İlker Kaleli İstanbul’da dünyaya gelmiştir.İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. 1984 doğumlu olan usta oyuncu 1.77 boyundadır.

Daha önce Kayıp, Kayıp Şehir, Poyraz Karayel gibi dizilerde rol alan oyuncu adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. Şimdi ise intiharcı dizisinde başrol oynayacaktır. Yakışıklı oyuncu için sizler ne düşünüyorsunuz? Oyunculuğu hakkındaki düşüncelerinizi  yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

İntiharcı İlker Kaleli Kimdir?

 İntiharcı Dizisi Bilge Kim? Neslihan Atagül 
İntiharcı dizisi  oyuncu kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Neslihan Atagül dizide Bilge karakterine hayat veriyor. Ekranların aranan yüzlerinden Neslihan Atagül 1992 İstanbul doğumludur. Babası çerkes annesi Beyaz Rus kökenlidir. Oyunculuğu küçük yaşta kafasına koyan Atagül, ilk dizi deneyimini Yaprak Dökümü’yle yaşamıştır. Akabinde Hayat Devam Ediyor dizisiyle izleyici karşısına çıkmış ve umut vaat eden oyuncu unvanını almayı başarmıştır. İlk Aşk, Araf, Kalbim Seni Seçti, Fatih Harbiye ve son olarak Kara Sevda dizilerinde rol almıştır.
İntiharcı Dizisi Ali Kemal Kim? Bülent Emin Yarar
İntiharcı dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Bülent Yarar 1961 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Sinema, dizi ve tiyatro oyunculuğunun yanında yönetmen kimliği de bulunuyor. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Şan Bölümüne girdi.  Tiyatro oyunlarında figüran olarak rol almıştır. Sayısız tiyatro, dizi ve sinema bölümünde rol alan oyuncunun başlıca projeleri: Hoşçakal, Süper Baba, Kaç Para Kaç, Korkuyorum Anne, Beş Vakit, Zincirbozan, Sapak, Arka Sıradakiler, Güneşin Oğlu, Beş Şehir, Karışık Kaset.
İntiharcı Dizisi Günay Kim? Lale Mansur
İntiharcı dizisi oyuncu kadrosunda rol alan Lale Mansur, 1956 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyunculuk eğitimini Almanya’da almıştır. Sayısız dizi ve sinema filmlerinde rol alan oyuncu Hatırla Sevgili, Kavak Yelleri, Bir Ömür Yetmez ve son olarak Beni Böyle Sev dizisinde rol almıştır.
 İntiharcı Dizisi Olgun Toker Kim
İntiharcı dizisi oyuncu kadrosunda yer alan Olgun Toker 1988 tarihinde Mersin’de dünyaya gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimleri almıştır. Şeref Meselesi, Hayat Şarkısı ve son olarak Hayat Sırları dizisinde rol almıştır.