HANDE ATAİZİ YASAK ELMA’YA MI TRANSFER OLUYOR!


Güncelleme: 27 Ocak 2019 : 23:35
0

Pazartesi akşamları Fox’da izlenme rekorları kıran, Yasak Elma dizisiyle ilgili sürpriz bir haber ortaya atıldı. Ünlü oyuncu, Hande Ataizi’nin diziye dâhil olacağı söyleniyor. İşte detaylar..

OYUNCUYA ROL MÜ YAZILIYOR?

Söylentilere göre, Hande Ataizi’ye dizi için teklif götürüldü. Hatta anlaşma sağlandığı da iddia ediliyor. Bu sebeple de senaristlerin oyuncuya ilerleyen bölümler için, rol yazmaya başladığı söyleniyor. Kendisi bu konuyka ilgili bir açıklama yapmadı. Hangi rolde oynayacak? Etkisi ne olacak? Bununla ilgili henüz netleşmiş bir bilgi bulunmuyor.

NESRİN CAVADZADE HABERİ YALANLADI!

Daha önce, Nesrin Cavadzade’nin bir sonraki sezon için dizide ortalığı karıştıracak bir karakter olarak, dâhil olacağı haberleri yayılmıştı. Ancak, oyuncu bu haberlerin doğru olmadığını ve diziye katılmayacağı açıklamasını yaptı.

HANDE ATAİZİ DAHA ÖNCE DE TALAT BULUT İLE OYNAMIŞTI

Hande Ataizi 20 yıl kadar önce de Talat Bulut ile Melekler Evi filminde başrol oynamıştı. Şimdi de, Talat Bulut’un başrolde olduğu diziye girmesi dikkat çekiyor. Şimdi Hande Ataizi kimdir? Daha önce nerelerde oynadı? Bir bakalım.

HANDE ATAİZİ KİMDİR?

2 Eylül 1973 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğrenimini Bursa’da tamamlamış, lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda okumuştur.

OYUNCULUK SERÜVENİ

Profesyonel oyunculuk hayatının Kenter tiyatrosunda başladığı bilinmektedir. 3 yıl boyunca orada oynamaya devam etmiştir. Sonrasında sinemaya adım atmış ve kendisine Altın Portakal’ı getiren Mum Kokulu Kadınlar filminde 1996 yılında oynamıştır. Bu arada dizilerde de rol almaya başlamıştır. 1995 senesinde, oyuncu kadrosunun büyük çoğunluğunu tiyatro sanatçılarının oluşturduğu, TRT’de yayınlanan Sahte Dünyalar dizisinde oynamıştır. 1996 yılında, Erler Film’le yolları kesişmiş ve başrolünde Sibel Can, Hakan Ural gibi isimlerim yer aldığı Kaldırım Çiçeği dizisinde rol almıştır. 1997 senesinde ise iyice geniş kitlelerce tanınmaya başlamıştır. Önce, başrolü Berna Laçin, Açelya Akkoyun’la paylaştığı üç arkadaşın hikayesini anlatan Böyle mi Olacaktı dizisinde oynamıştır. Aynı sene içerisinde ise, başrolü Cem Davran’la paylaştığı Ruhsar dizisinde 4 yıl boyunca yer almış ve büyük başarı sağlamıştır. Sonrasında sırayla, Yüzleşme, Bayanlar Baylar, Anne Babamla Evlensene, Estağfurullah Yokuşu ve Melekler Adası gibi dizilerde kendini göstermiştir. Kahpe Bizans, Melekler Evi’de rol aldığı sinema filmlerinin arasında yer almaktadır. Ayrıca, pek çok programda da sunuculuk yaptığı bilinmektedir.