Hakan: Muhafız Dizisi Leyla Kimdir? Hangi Dizilerde Rol Aldı?


Güncelleme: 16 Aralık 2018 : 15:51
0

Netflix‘in başrolünde Çağatay Ulusoy‘un yer aldığı Türkiye’de gerçekleştirdiği ilk dizi projesi Hakan: Muhafız dizisinin oyuncuları kimler?

Hakan: Muhafız (The Protector) dizisinde Leyla karakterini canlandıran oyuncu kim?

Dizide Çağatay Ulusoy’un aşk yaşadığı Leyla karakterine hayat veren oyuncu Ayça Ayşin Turan. Genç oyuncu daha önce hangi projelerde rol aldı? Çağatay Ulusoy ile birlikte sergilediği cüretkar sahnelerle dikkat çeken oyuncuyu yakından tanıyalım.

Ayça Ayşin Turan kim? Ayça Ayşin Turan kimdir? Ayça Ayşin Turan kaç yaşında? Ayça Ayşin Turan boyu kaç? Ayça Ayşin Turan kilosu ne? Ayça Ayşin Turan sevgilisi kim? Ayça Ayşin Turan erkek arkadaşı var mı? Ayça Ayşin Turan nereli? Ayça Ayşin Turan hangi dizilerde rol aldı? Ayça Ayşin Turan hangi filmlerde rol aldı? Hakan Muhafız Leyla kim? Hakan Muhafız Leyla gerçek adı ne? Hakan Muhafız Leyla hangi dizilerde oynadı?

HAKAN MUHAFIZ LEYLA KİMDİR?

Leyla, Faysal’ın genel koordinatörü. Güçlü bir kadın, hep kendi başına bir yerlere gelmiş, kendi ayakları üzerinde durmuş. Mükemmeliyetçi, işine aşık ve tutkulu bir kadın. Sonra Hakan ile karşılaşıyor ve hayatında hep iş olan Leyla’yı bundan sonra aşık bir kadın olarak da görüyoruz. Hakan: Muhafız dizisinde Leyla karakterini Ayça Ayşin Turan canlandırmaktadır.

AYÇA AYŞİN TURAN KİMDİR?

Ayça Ayşin Turan 25 Ekim 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 1.67 boyundaki oyuncu 47 kilo. Göz rengi yeşil saç rengi ise kumraldır. Babası Tunusludur.

İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü okuyan güzel oyuncu kısa sürede ekranların aranılan yüzleri arasına girmeyi başardı. Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda almıştır. Oyuncu koçu ise Ferit Selçuk’tur.

KARAGÜL İLE TANINDI

2014 yılında karagül dizisinde Ada Şanverdi karakterini canlandırmıştır. Son olarak Özcan Deniz’in Sevimli Tehlikeli filminde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşmıştır. Bu film Ayça Ayşin Turan’ın ilk sinema başrolüdür.

HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Ayça Ayşin Turan, Asi, Affedilmeyen, Sonbahar, Hayal ve Gerçek, Karagül, Dinle Sevgili ve son olarak Hakan: Muhafız dizilerinde rol aldı.