Gülperi Dizisi Gülperi’nin Gençliği Kim? Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 5 Eylül 2018 : 23:43
1

Çocuklarını yeniden kazanmak için hukuk mücadelesine giren ve bir çok badire atlatan Gülperi’nin hayat hikayesini anlatan [kirmizitext]Gülperi dizisi[/kirmizitext] ilginç hikayesi ve kurgusu ile 2018-2019 sezonunun duayen yapımları arasına girmeye adaydır. Dizide geçmişe yani Gülperi’nin gençliğine de gidişler olacak. Peki Gülperi’nin gençliği oynayan oyuncu kim?

Güzelliği ve oyuncu [kirmizitext]Nurgül Yeşilçay[/kirmizitext]’a benzerliği ile dikkatleri üzerine çeken oyuncunun ismi Kayra Zapcı’dır. Genç oyuncu Kayra Zapcı için belki de kariyerinin sıçrama tahtası olabilecek  bir proje. 2013 yılında Dünya Çocuk Best Model’de birinci olmuştur.Şuanda Mimar Sinan Güzel Sanatlar’da Tiyatro oyuncusudur. Küçük Ağa, Aştan Kaçılmaz, Muhteşem Yüzyıl ve Vatanım Sensin gibi dizilerde oynamıştır.

Kayra Zapcı, Gülperi dizisinde Nurgül Yeşilçay’ın gençliğinde ve evlilik hikayesi kısmı ile ilgili bölümlerde karşımıza çıkacak.  9-14 yaş çocuk modeller arasında dünya birincisi olan Kayra, küçük yaşına rağmen bir çok dizi ve sinema projelerinde rol almıştır.. İşte genç ve güzel oyuncunun rol aldığı projeler;

Hayatta Kalma Sanatı (sinema), Aydamaya, Küçük Ağa, Muhteşem Yüzyıl, Aşktan Kaçılmaz, Rusya Türk Transiz, Hayat Yolunda, Harem, Seddülbahir 32 Saat, İkisini de Sevdim ve Vatanım Sensin gibi projelerde rol almıştır. instagram hesabı ise @kayrazapci dir.

[mavitext]Gülperi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Çekim Yeri <<<tıklayınız[/mavitext]

Gülperi Kayra Zapcı(Gülperi’nin Gençliği) Resimleri

1 YORUM

Comments are closed.