Gülperi 20.Bölümde Çalan Şarkı? Gülperi Son Bölümde Çalan Şarkı?


Güncelleme: 15 Şubat 2019 : 20:37
0
Ebru Gündeş - Aşık

Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, Tims & B yapımcılığını üstlendiği, Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın senaryosunu yazdığı, Metin Balekoğlu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Pabuççuoğlu ve Burak Dakak gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi 20.bölümüyle ekrana geldi.

Heyecan ve aksiyonun bir saniye kesilmediği yeni bölümde seyirciler muhteşem görüntülere şahitlik etti. İşte 20.bölümde yaşananlar..

Gülperi 20.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Gülperi ve Kadir’i bekleyen tehlike ne?
Hasan Artemis’i kurtarmak için kendi canını tehlikeye atar ve bu durum kendisine bile itiraf edemediği duyguların açığa çıkmasına sebep olur. Eyüp ise Kadir’den artık sonsuza dek kurtulmaya kararlıdır.

Gülperi Kadir’e yardım etmek için elinden geleni yaparken Eyüp’ün engeline takılır. Ancak Eyüp’ün hesap etmediği bir durum gelişir. Kadir ise hapishanede olmasına rağmen Artemis’in kurtulması için çabalarken, bir yandan da çaresiz bir bekleyiş içindedir.

Gülperi ve Kadir birlikte çıkacakları yola doğru ilk adımı atmaya karar verirler. Ancak bu sefer bu adımı atmak 20 yıl öncekinden de zor olacak ve beklemedikleri bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaklardır.

Gülperi 20.Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor? Sözleri Nasıl?

Kadir ve Gülperi’nin hayatı tehlikedeydi bu bölüm acaba Gülperi ve Kadir ölecek mi? Dizide neler yaşanacak gelecek hafta? Bu hafta yayınlanan bölümde çalan şarkının sahibi Ebru Gündeş’tir ve şarkının ismi ise Aşık’tır. İşte o şarkı ve sözleri..

AŞIK

Aşkı aşık olana sor
Geceyi karanlıkta kalana
Keşke yanımda olsaydıi
Canım öyle özledim ki

Ben aynı bildiğin gibiyim
Bakma sen bugün iyi değilim
Kim bilir belki havalardandır

Sen alınma söz vermedin ki
Aşktan oğlum bir hoş sağım solum
Sevdim malum ki en güzel huyum
Şu dünyadan bir aşık geçti deseler ben o’yum

Aşktan uğurum var mı bir sorun
Sevdim malum ki en güzel huyum
Şu dünyadan bir aşık geçti deseler ben o’ oyum