Gelinim Mutfakta Yeni Gelin Betül ve Kaynana Gül Kimdir? Nereliler, Ne İş Yaparlar


Güncelleme: 22 Ekim 2018 : 14:27
1

22 Ekim Pazartesi Gelinim Mutfakta yeni yarışmacılar ile haftaya başladı. Geçtiğimiz hafta Emel elenmiş ve yeni yarışmacı bekleniyordu. Betül ve kaynanası Gül hanım Gelinim Mutfakta’ya 22 Ekim pazartesi günü dahil oldular. Peki Betül ve kaynanası Gül kimdir? İşte merak edilenler…

Betül yaklaşık  yıllık evlidir ve 10.yıla girecekmiş. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Betül 2 çocuğu var. 3.ye hamile olan Betül kaynanası Gül hanım ile yarışmaya katıldı. Aslen Iğdırlı olan Betül tüm yemeklerde iddialı olduğunu söyeldi. Sadece pilav konusunda biraz sorunları olduğunun altını çizdi.

Betül Polat ve Gül Polat yarışmaya iddialı girdiler. İlginç bir hafta geçirecekleri daha ilk günden belli oldu. Betül 80 kilo olan eşini yaptığı güzel yemekler ile 120 kiloya kadar çıkartımış. Güzel ve leziz yemekler yaptığını söyleyen gelin Betül Bağcılardan yarışmaya katılıyor. 5 aylık hamile olan Betül ve kaynanası Gül tam bir Reyhan hayranı.

[kirmizitext]Gelinim Mutfakta 22 Ekim Pazartesi Günün Birincisi Kim? Çeyrek Altını Hangi Gelin Aldı? İşte Gelinlerin Puanları<<<tıkla[/kirmizitext]

Kaynana Gül hanım ise aslen Sivaslıdır. Eşi Malatyalı olan Gül hanım gelinine güvendiğini belirtti. Betül’ün bir kız bir de erkek olmak üzere 2 tane çocuğu var. bir 3.süne de hamile olan Betül’ün yarışmada fazla gergin olmaması gerekiyor. Bakalım Betül’ü nasıl bir hafta bekliyor olacak. Gelinim Mutfakta 22 ekim puanları ve kazananını aşağıdaki bağlantıdan veya [kirmizitext]BURADAN[/kirmizitext] takip edebilirsiniz.

 

Comments are closed.