Gelinim Mutfakta 22 Ekim Pazartesi Günün Birincisi Kim? Çeyrek Altını Hangi Gelin Aldı? İşte Gelinlerin Puanları


Güncelleme: 22 Ekim 2018 : 14:18
1

22 Ekim Çeyrek altını kim aldı, gelinim mutfakta 22 Ekim Pazartesi kim birinci oldu günün birincisi kim Çeyrek altını kim aldı gibi sorular arama motorlarında en çok araştırılan konular arasına girdi. Gelinim mutfakta kıyasıya bir yarışın içinde arada kavgaların arada sürtüşmeler in yer aldığı Kanal D’nin en renkli yarışma programlarından biri.

22 Ekim Pazartesi gelinim mutfakta yine gümbür gümbür haftanın açılışıni yaptı. Gelinim mutfakta günün yemeği sebzeli mantar sote olarak belirlendi. Bir yandan yemek yapmakla uğraşan gelinler diğer yandan da birbirlerine laf sokmaktan kendini alıkoyamadi. Gelinlerin arasındaki çekişmeler tüm hızıyla devam ederken, yemeklerinide verilen süre içerisinde yetiştirmenin derdine düştüler.

Gelinimiz hangi özelliği ile yılın gelini ünvanını alır sorusuyla Fatih Ürek kaynanaların cevaplarını dinledi. Evine bağlılığı ile yılın gelin olur diyen kaynana Gül çocuklarını çok seviyor kimseye güvenemez diyerek gelini Emel’i övdü. Diğeri ise ailesine çok düşkün kocasına çok düşkün dedi. Diğer kaynana ise bir anda birkaç işi bir arada yürütebilir diyerek diğeri devam edetti. Reyhan hanım ise benim gelinim sabrı ile yılın gelini olur bana sabrediyor, bende o sabır yok, müthiş sabırlı bir kız dedi. Başak’ın kayınvalidesi Hanife hanım ise el becerisi ile gelininin yılın gelini olur dedi.

Yeni Gelen kayınvalide Gül hanım diğer yarışmacıları tanımaya çalışırken diğer taraftanda kendi yarışmacılar hakkında yorum yapıyor. Ezgi ise hafta sonu ayağını incitti için yemek yaparken ayağına basamaması onu oldukça gerdi. Reyhan Hanım ise gelinime nazar değdi gelinime diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Diğer kayınvalideler ise ayağını burkan gelini ile ilgilenmeyen Reyhan hanımı eleştirdi. Reyhan hanım ise benim içimde bir kraliçe var kraliçeler hizmet etmez diyerek gelininin ona hizmet etmesi gerektiğini onun ise buna gerek duymadığını söyledi.

Başak gelinleri denetlemeye çıktı.Çöpleri topla,buları buraya atma, domatesin içindeki çekirdekleri at,çöpleri topla diye bütün gelinleri eleştirirken Ezgi’ye övgüler yağdırdı. Özüm ise Başak ve Ezgi’nin yakınlaşmasını kıskandı ve bunu dile getirdi.

[kirmizitext]Gelinim Mutfakta Yeni Gelin Betül ve Kaynana Gül Kimdir? Nereliler, Ne İş Yaparlar <<<tıkla[/kirmizitext]

Reyhan Kaynana:

Ezgi Gelin – … puan (kendi gelini)

Başak Gelin – … puan

Betül Gelin – … puan

Yasemin Gelin – … puan

Gül Kaynana:

Betül Gelin – … puan  (kendi gelini)

Ezgi Gelin – … puan

Başak Gelin – … puan

Yasemin Gelin-…  puan

Hanife Kaynana:

Başak Gelin – … puan (kendi gelini)

Yasemin Gelin – … puan

Ezgi Gelin – … puan

Betül Gelin – … puan

Öznur Kaynana:

Yasemin Gelin – … puan (kendi gelini)

Başak Gelin – … puan

Ezgi Gelin – …puan

Betül Gelin – … puan

Gelinim Mutfakta’nın günün kazanan gelini … puan ile … oldu. Günün en düşük puanını ise … puan ile … Hanım aldı. Gelinim Mutfakta’da Günün Birincisi Kim? 22 Ekim| Çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta 22 Ekim Pazartesi Günün Birincisi Kim sorularının cevabını vermiş olduk

Comments are closed.